Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] TuT'a , jak zlikwidować napis "Unlicenced copy" (czy jakoś tak)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Niedawno tu na MPC widziałem TuT'a jak zlikwidować napis w grze (napisałem w tytule tematu jaki :P ) Jednakże byłem u kolegi , on ściągnął plik a ja przeczesałem 5-10 stron i nie mogę znaleźć tego TuT'ka o.O Nie wiem... Wsiąkł w stronę czy co?! Btw... Proszę o podanie linku do tego tematu , albo niech ktoś sam napiszę , lub da ten pliczek. Z góry dzięki i pozdrawiam m0ki97mr

F7FwxF8.png

Opublikowano

Polecam kupić grę, naprawdę warto. To nie są duże pieniądze. Jak chcesz grać za darmo to się nie przejmuj napisem. Co do twojej prośby to jest to rzecz niedozwolona, działająca jak crack.

Opublikowano (edytowane)

Mam 14 lat (śmiech na sali -.- ) nie zarabiam , rodzice nie kupią mi gry , bo na "gówna" nie wydają pieniędzy (nie każdy pochodzi z bogatej rodziny...) A gdy będę dorosły nie będą mnie interesowały gry... Także pier*ole gram na piracie!

@Edit Czy to nie jest czasem offtop? :P

Edytowane przez m0ki97mr

F7FwxF8.png

Opublikowano

Mam 14 lat (śmiech na sali -.- ) nie zarabiam , rodzice nie kupią mi gry , bo na "gówna" nie wydają pieniędzy (nie każdy pochodzi z bogatej rodziny...) A gdy będę dorosły nie będą mnie interesowały gry... Także pier*ole gram na piracie!

I dobrze, nie marudź, że masz napisik, jak grasz na piracie. Nawet na urodziny byś kase dostał i by ci starczyło pewnie.

Opublikowano

Na dzien 29 maja 2011 r. sposobu jeszcze nie ma i nawet z tego co widze nikt sie tym nie interesuje bo ten napisal w zupelnosci nie przeszkadza.

Tesco dla ciebie badziewie

Opublikowano

I dobrze, nie marudź, że masz napisik, jak grasz na piracie. Nawet na urodziny byś kase dostał i by ci starczyło pewnie.

Ta,ta,ta

Połowa twoich postów to marudzenie "No weś kup sobie te premium co ci skodzi"...

Denerwujesz połowę ludzi i w dodatku piszesz to czego w tym temacie NIE POTRZEBA

Może nie którzy wolą wydać na lepszą grę niż minecraft np .Call Of Duty MF 3

@UP

Raport leci za reklamę forum

Opublikowano

Na dzien 29 maja 2011 r. sposobu jeszcze nie ma i nawet z tego co widze nikt sie tym nie interesuje bo ten napisal w zupelnosci nie przeszkadza.

Jest, i to sporo lecz jest to blokowane :)

i oby tak było dalej

MPC - MULTI PLAYER CHEATS

to oznacza cheaty, boty do innych gier a nie gry (tzn piracone)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Na dzień dziecka powinieneś dostać pieniądze to zainwestuj w MC.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...