Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z każdym hackiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój nietypowy problem polega na tym ze : ..jakiego bota bym nie wlaczyc czy to fish bot czy exp stara wersja czy nowa . Wlacza sie dobze tylko jak jest okno metina i okno bota. i to okno bota jest zamazane albo ikony wciskania sa jedna na drugiej i nie da sie wlaczyc .Ostatnio sciagnalem exp bot 3.0 i wogole nie widac polowy okna i nic nie da sie zrobic z najnowszym fish botem ten sam problem . Dodam ze mam windows 7 64 bit. i jesli to wazne monitor 21.5 cala z rozdzielczoscia 1920-1080 . moze to wazne bo na starym monitorze 17 cali wszystko bylo ok. Jesli pomylilem nazwy czegos to przepraszam :D

Opublikowano (edytowane)

A zablokowałeś hackshileda ?

oczywiscie . na wszelakie sposoby . interesujace jest to ze jak mialem inna rozdzialke i monitor na tych samych ustawieniach wszystko bylo ok

Edytowane przez Malwinos
Opublikowano (edytowane)

to jest jakis bug graficzny na windows xp 32 powninnos smigac bez problemu to pewnie kolejny blad systemu

Mozliwe . Ale szukam sposobu na win7 . Nie mysle instalowac xp dla glupiego bota ze wzgledu na to ze moj pc srednio dziala na xp

moze zmiana sterów grafy cos da??

Edytowane przez Malwinos
Opublikowano (edytowane)

Net framework najnowszy (4.0) zainstalowany sterowniki tez . jesli to pomoze jak otworze okno fb i cos wcisne to mam taki blad :Zugriffsverletzung bei Adresse 0381276D in Modul M2fish.dll Lesen von Adresse FFFFFFC. Moze ma cos wspulnego z tym to ze jak chce zablokowac hshielda programem hshield bypass stad:http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/ . Przy komendzie Automatyczna blokada sterowników hshielda wpisujac komende wyskakuje mi blad : brak funkcji przypisanej do aktulnego wyboru .

!!!!!!!!Mam juz pewien plan . zainstalowalem xp mode mam. jestem w tym xp otwieram i gdy chce wlaczycz obejscie moda (metin2_Start) wyskakuje blad system windows nie moze odnalezc pliku metin2client.bin ktos na to cos moze poradzi ?

Edytowane przez Malwinos