Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ściema tylko ;) jedni gadają ze jak się nie gra 3 miechy to się coś dostaje, ale nie wiem czy to prawda

Opublikowano

gram około 4 lata w war rocka i często wyjeżdżalem i miałem przerwy i ani razu nie dostalem promocoda

Jeżeli Pomoglem daj+++

Opublikowano (edytowane)

Patrzysz na daty.??

Edit

Pytam czy patrzysz na daty.

Owszem była promocja że losowali konta które dostaną promocody. Były to itemy na 3 dni kill cam itd.

Od tamtego czasu panuje ten mit że jak nie grasz 3 dni 3 miesiące itd. to dostajesz promocoda.

Mit fałszywy a ostatnio coraz więcej ludzi w to wieży i pisze tematy dlaczego nie dostały

Edytowane przez K0PcZaK
Opublikowano

Nic się nie dostaje

Około 2 miesiące temu dawali na losowe acc premki i dinarki ja oczywiście nie dostałem,ale mój kumpel tak

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Następny temat tego typu... Nie nic się nie dostaję. Raz na jakiś czas robią akcję dla osób, które od iluś tam dni się nie logowali na konto to dają takie itemki jak kiedyś, np. K1 GOLD, exp 20% etc...

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Ja ok. rok temu nie grałem przez 1-2 miechy (nie pamiętam dokładnie) i dostałem na maila promo na TMP9 Nickel Edition :P

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

@ MegaSut o.O

Ja też dostałem i grałem w Warrocka było dużo osób co dostała nickiela na 30 dni 8 slot ;p ale grałem systematycznie ;PP

Opublikowano

Zwykła sciema... Nie dostaje się niczego jak nie jestes zalogowany przez iles tam dni...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Nie wiem kto ci tak nagadał ale to nie prawda :D

Admin lock temat bo nie potrzebny spamik się robi

Bądź Ziomek I Daj Plusa ! xD

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

300 postów

350 postów

400 postów

450 postów

500 postów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...