Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś mi przetłumaczy na język Angielski?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym aby mi ktoś przetłumaczył tekst poniżej na język Angielski i nie chodzi mi o translator;

Wtam, chciałbym zapytać czy byłaby możliwośc kupna od waszej firmy plików serwerowych

do gry "Dungeon Siege: Legends of Aranna". Jeśli tak to za jaką kwote?

Chciałbym także stwierdzić że posiadam firme internetową aby takowy serwer dedykowany założyć.

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Opublikowano

Hello, how much will cost the server files to the game "Dungeon Siege: Legends of Aranna".I have a ethernet corporation, to host a dedicated server like this.

Troszkę przekształciłem ;)

Przetłumaczyłem

Dzień dobry, ile będą kosztować pliki serwerowe do gry "Dungeon Siege: Legends of Aranna".Posiadam firmę internetową, aby taki serwer utrzymać/założyc.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

To by było zbyt głupie jakbym im napisał bo zabrzmiałoby jak by już je sprzedawali a ja nawet niewiem czy sprzedadzą te pliki :P

Tak więc, brakuje tam pytania czy wogóle jes sprzedają ^^

vote for torchan !

Opublikowano

Hello , I would like to ask you a little question . Is there any opportunity , to buy your company's server files to game "podaj swoją grę" ? If yes , than how much will cost that ? And I would like to inform you , that I have an internet company , so I can create that server .

Prosz :D

A dokładnie :

Witam , chciałbym zadać wam małe pytanie . Czy jest możliwość kupna waszej firmy plików serwerowych do gry "dad" ? Jeśli tak , ile by to kosztowało . I chciałbym też was poinformować , że mam internetową firmę , dlategóż mógłbym to założyć .

Opublikowano
I would ask you about posibility of buying yours "Dungeon Siege: Legends of Aranna" server files.

/What price it would be? I want to declare, that i have internet company and i can create dedicated server for this game.

Tyle wystarczy, możesz zapytać bez tej 2 linijki.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Hello, I would like to ask you if I could buy your company's server files for a game called "Dungeon Siege: Legends of Aranna". If it is possible what would be the cost?

I also would like to inform you that I have a company to host a dedicated server like this.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Dziekuje wam :)

Myśle że temat można już zamknąć aby uniknąć niepotrzebnego spamu - jutro dostaniecie po + bo dzis myszka mi padła i nie mam jak kliknąc wszystko klawiaturą robie.

vote for torchan !