Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamer Mod Odpychanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A wiec tak... Mam taki problem poniewaz nie dziala mi odpychanie z konia... Probowałem chyba wszystkiego i nic nie daje.. z 5x instalowalem od nowa kamera.

A w cliencie mam tak: HackShielda by Bypass v 1.2 i kamer moda. W innym temacie ktory pisałem wczoraj kazali mi po wyłanczac niepotrzebne rzeczy na komputerze ktore moga blokowac ale jakie skoro mi sie wydaje ze juz nic nie moge wyłaczyc 14556690.jpg. Pomóżcie

A tak wogóle to działało mi wszystko w piątek bez żadnego problemu a pożniej juz dupa nie chce działac

Edytowane przez Slawko
1294227919.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiesz co ... szczerze mówiąc w procesach nic nie masz , praktycznie wszystko usługi komputerowe / procesy - spróbuj wyjść z gry właczyć jescze raz moda kliknij ( Jak masz odpychanie w panelu logowania na modzie po prawej stronie ) ... Kliknij RAZ na [ON] i sie zaloguj Jeżeli lipton to weź i wyjdz z gry jescze raz ponów Tylko teraz kliknij na [OFF]

Okej to jescze raz ja ... Tak jak mówiłem ! Wchodzisz powiedzmy w okno ( lista serwerów ) na modzie Klikasz 1 raz [OFF] LECZ ZANIM KLIKNIESZ NA WYBRANY SERVER tak jakbys miał/miała zrobić to dla wszystkich serverów klikasz 1 raz potem klikasz na interesujący Cię servik i sie logujesz .... Tak a propo teraz próbowałem i Działa :)

Jeżeli jesteś kolejnym Zerem który bez powodu wciśnie - Bo Ci się nudzi ... Wykazujesz w tym momencie zbyt płytki poziom inteligencji i w ramach tego najwyraźniej masz jakiś problem ....

Zresztą + i - są mi zbędne. Pomogłem ?? ... Zacytuj moją pomocna odpowiedź komuś kogo będzie nurtowało dane pytanie...