Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quad - Ocena !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :)

Dziś zakupiłem quada RAPORT , 200cc , marka kingway .

To jest ukryta treść, proszę

Jak miałem 12 lat miałem takiego samego tyle że z mocą 125cc. Byłem z niego bardzo zadowolony z jego

mocy , wytrzymałości i przyjemnej jazdy :) ( automat ), a po 2 latach sprzedałem go na rzecz crossa . Dziś na giełdzie kupiłem

takiego samego tyle że z biegami i z większą mocą:)

Oceniajcie mojego quada :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

No no, niezły. Za bardzo się nie znam ale sprzęt, fajny :).

Opublikowano

Kolejne gówno plastikowe co się rozleci po paru tygodniach jak będziesz nim zrywać..

Ale to tylko moje zdanie więc proszę o nie ocenianie go. Albo prościej zignorowanie.

Opublikowano

To nie raptor!!! To jest jakiś misiek.... Sam mam quada raptora a to co pokazałeś to jakiś chiński plastik... Raptor powinien mieć szerszy rozstaw tylnych kół żeby cie sie nie rozleciał jak pierdolniesz z jakiejś górki...

Na zwykłe jeżdżenie to ok, ale na jakieś górki, błoto itp. to chujnia...

@Edit: A do tego ten łańcuch... Upadniesz, przewrócisz się i będziesz musiał jechać do serwisu albo mechanika, żeby ci założyli.. (To nie takie proste) Lepszy byłby wał napędowy.

2rc8k5i.png

Opublikowano (edytowane)

Ale wiecie czemu ja go kupiłem , bo po dwóch latach jazdy byłem z niego w 100% zadowolony .

Mieszkam na wsi , mam koło domu parę hektarów które mogę " użytkować " , haratałem po dziurach , lasach , błocie , śnieg .

Nic się nie działo , jedynie co opony zdarłem trochę , quad był w użytku codziennym . Łańcuch cały czas na miejscu , rama tak samo .

Pojemność jak na 125cc to moc była ogromna . Byłem z niego tak zadowolony , sprzedałem go gościowi który mieszka ode mnie 30 km .

Jeździ do tej pory tym quadem :) także po wsi , jedynie co wymieniał to oleje , itp .

Ale to tylko wasze zdania :) i ciesze się że wgl . wypowiedzieliście w tym temacie .

Edytowane przez StoneKnight

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

To jest Kingway Raptor

A nie ta wasza Yamaha Raptor.

Dwie inne różnice.

Tak by producent zbijał z nazwy tylko kase.

Nie wskazany dla dzieci. To już nie jest zabawka

Quad bezproblemowo wyrywa na dwa tylne koła.

Tekst mnie rozjebał kompletnie w chuj.

Jeszcze napewno na 3-trzecim biegu wyrywa.

Pojeździsz nim może 2-3 lata później zacznie ci się rozsypywać.

Za taką cene mogłeś eduro/crossa kupić w pojemności 125.

Opublikowano

Kingway - chyba coś lepszego z tych chińskich maszyn, ale i tak nie jest najlepszy, przyciąga tym, że ma nazwę taką jak Raptor od Yamahy.

Z Chińczyków to tylko Keeway, ale i tak wolałbym kupić coś używanego ale Japońskiego, czy Europejskiego.

że z mocą 125cc

To jest pojemność ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

mówię Ci, lepiej było kupić używkę tzn. z chińskimi rzeczami jest tak jak na loterii albo trafisz na coś co się rozleci po tygodniu albo na takie co będzię tylko sporadycznie się psuło

Opublikowano

Mam quada od komunii do tej pory i żałuje tych 7 tyś wywalone na quada który już jest zajechany optycznie ale muszę dodać ze silnik chodzi jak marzenie

87016652.png

Opublikowano

Nic dodać nic ująć.

Krótko.

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165