Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Fanart, czyli pojedynki grupowe.

Pojedynki grupowe.  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak Ci si? podoba pomys??

• Jest ?wietny. [ pozytwne ]
    • My?l?, ?e jest dobry.
    • Ujdzie. [ neutralne ]
    • No nie wiem.
      0
    • Totalna pora?ka. [ negatywne ]
  2. 2. My?lisz, ?e pomys? przejdzie?

• Na pewno. [ pozytywne ]
    • My?l?, ?e tak.
    • Po?yjemy, zobaczymy. [ neutralne ]
    • W?tpi?.
    • No pewnie, ?e nie. [ negatywne ]
  3. 3. Dla fanartowiczów. Jeste? ch?tny na taki pojedynek?

• No pewnie. Czekam z niecierpliwo?ci?.
    • Nie jestem pewien.
    • Niee. Nie wyjdzie to.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Oglądając beach'a olśniło mnie! Wpadłem na świetny pomysł, a mianowicie pojedynki grupowe w dziale Fanart, poddziale Pojedynki.

Jak to będzie wyglądać? Dwie osoby vs. Dwie osoby, np. Graciiii&boostspeed vs. RedWolf&Wredna. Kto wykonał większą część pracy, mój jest napis. Nie ważne.

Prace mają być robione " wspólnie ". Możecie wymieniać się psd., zrobić dwie prace i je razem udoskonalić, no nie wiem.

Jest wiele plusów tego, m.in., to pomoże to nowym grafikom, jeśli będzie RedWolf&TotalnyNewbie vs. boostspeed%TotalnyNewbieII.

Owe pojedynki, oczywiście będą graficzne, jak i diss'owe [?].

Pomysł powinien się sprawdzić, jest oryginalny. Na żadnym innym forum, graficznym, czy nie graficznym nie widziałem niczego podobnego.

Około godziny 20, planuję założyć temat " pokazujący " mniej więcej jak to będzie wyglądać.

@Wredna.

Tak, masz rację. To zależy tylko od Ciebie, czy chcesz pracować z takim boostspeedem, czy z takim Wolfem. Taki przykład. xD

Zrobimy próbne " pvp ", ale jak zawsze nie ma graciii'ego, wtedy kiedy go potrzeba.

@Thtst.

Niestety. Red jest z Wredną, na próbnym pvp. xD

Sprawę głosowania? Głosuję się na pracę Nr. 1., Nr. 2., wygrana leci na konta obu użytkowników.

@exgunner.

Praca zespołowa. Nie pisałem, że po połowie. Każdy zrobi na ile go stać, ew. zrobią dwie prace, wybiorą lepszą i ją " stuningują "

@Dokładnie.

W regulaminie nie ma nic o pojedynkach grupowych. xD

@Próbne pvp.

http://www.mpcforum.pl/topic/364800-graphic-boostspeedgraciiiipowrot-vs-redwolfwredna/

Opublikowano

Moim zdaniem pomysł się sprawdzi. Będzie to coś takiego a' la collab PvP.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Hmm no ok, na forach graficznych to się sprawdza, ale jak tutaj?

No i jak chcesz rozwiązać sprawę głosowania?

To chyba logiczne ,że "lepsi" nie chcą być w parze ze słabszymi żeby nie przegrać.

Opublikowano

To zapewne będę ugadane walki, tzn. boost dogada się z Gracjanem, ja z Tobą i jeżeli wszystkim będą pasować team'y to walka się rozpocznie :).

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Jak dla mnie, grafika najlepiej wygląda, gdy autor wie, co chciał przez to powiedziec.

No nie wiem.. Każda osoba po pół pracy?

Neutralnie, ale czemu by nie spróbowac?

Opublikowano

Ten pomysł jest super. Oczywiście wszystko w ankiecie dałem pozytywnie xD

Mam nadzieję, że ten pomysł wejdzie do FanArtu :)

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Phi chciał byś :P Wolfiu jest mUj! xD<3

@boots, a mi to wszystko jedno z kim będę w grupie, tylko żebym mogła się z tą osobą dogadać i żeby nasza współpraca przebiegała normalnie. A nie ,że pogryziemy się bo będziemy mieć inne wizję:P

Opublikowano

Koniec kłótni! Nie szarpcie Mnie tak <auu> :(.

Żartuje- mogę być tylko z kimś z kim się dogaduje, a takich w dziale pełno :P. Chyba, że ktoś nie chciałby być to inna sprawa <3.

Myślę, że nawet nie potrzeba zgody Administracji, bo i tak będziemy powoli samemu wprowadzać pomysł do życia :).

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

No boss.. Będziemy koxić ;d

Phi , musicie najpierw nas pokonać (hihi) :P

Eee tam po co kolejne subforum. I po co nam zgoda administracji? Możemy bawić się sami i po swojemu:P

Jak by co mamy KidModka po naszej stronie i on przejmie dumnie ciosy na klatę...co nie Thtsn?:P

Przy okazji, zapraszam , juz powstał temacik w pojedynkach:)

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Phi , musicie najpierw nas pokonać (hihi) :P

Eee tam po co kolejne subforum. I po co nam zgoda administracji? Możemy bawić się sami i po swojemu:P

Jak by co mamy KidModka po naszej stronie i on przejmie dumnie ciosy na klatę...co nie Thtsn?:P

Przy okazji, zapraszam , juz powstał temacik w pojedynkach:)

To jest ukryta treść, proszę

No ja już mam dosyć problemów ale niech będzie :rolleyes: . Sprawdźmy jak to będzie wyglądało na tym pierwszym pojedynku jeżeli wszystko będzie ładnie to można spróbować ubiegać się o subforum pojedynki grupowe.

.

Opublikowano

Dokładnie. Nie tylko przyniesie to korzyści dla forum, ale także dla użytkowników w życiu realnym. xD

Nauczą się oni pracować w grupie, wiele się dowiedzą, bo nie będziecie gadać tylko o grafice, nie ?

W regulaminie nie ma nic o pojedynkach grupowych, więc nikt nam narazie tego zabronić nie może. :)

Opublikowano

Hmmm, a może losować partnerów zamiast wybierać ?

Co do pomysłu jestem na tak, nie będę raczej uczestniczył, ale chętnie pooglądam Wasze prace :D

52287137559562145640.png

Opublikowano

A w pojedynkach można dopisać nowy prefiks i zrobić pojedynek 2 vs 2 ; )

Opublikowano

Hmmm, a może losować partnerów zamiast wybierać ?

Co do pomysłu jestem na tak, nie będę raczej uczestniczył, ale chętnie pooglądam Wasze prace :D

Było by bezsensem gdyby losowało się pary. Żeby zrobić dobra prace trzeba się trochę znać, wiedzieć czy ta osoba ma podobny styl co ty, czy lubi to samo i czy m podobna wizje oraz będzie w stanie przyjąć Twoje zdanie jak i również nie bać się wyrazić swoje.

Nie mówię już o wiedzy na temat grafiki, wyobraź sobie ,że mojemu partnerowi w pojedynku pisze by wyskalował stock a on nie wiedział by o co chodzi-2x więcej roboty.

• Dodaj nową pozycję...