Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Moge Zalogowac Sie Do Ca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak sie che zalogowac wpisuje pasy i wychodzi mi blond z lonczeniem co jest za pomoc daje 5

instalowalem i formatowalem tez czytalem na innym forum ze jakies proxy musze zrobic to prawda?

wyskakuje mi takie cos

you have lost connection with the server.please try agin in a moment.(errorcode =PI,30022)

2149k6b.jpg
Opublikowano

Nie działa ? Spróbuj tego :

1-Reinstal

2-Format

3-Przestań grać w CA

4-Wyjeb kompa przez okno

maybenow.png

Opublikowano

Problem łączenia nic nie ma z rejestracją by tylko wtedy pisało, że nie ma takiego konta. :P

Problem łączenia może być zazwyczaj spowodowany jakąś blokadą (antyvirem, firewallem lub poprostu coś zepsute masz w necie, że ciebie w jakimś momencie rozłącza)

Opublikowano

Gadajcie sobie gadajcie.. A ja wam powiem tyle że koleś pobrał sobie wersję US.. Kolo pobierz EU i możesz grać bez proxy...

N/C ...

NiE spAmOwać Bo Zamorduje ...

Opublikowano

@Up ja mam Combat Arms Europe i tez nie moge, bo pewnie patch bedzie. Strona nie dziala (combatarms.nexoneu.com) i jak wchodze do gry to error ;/ wczoraj gralem

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

lol? hah??... po co format po co reinstal?? wyskoczył ci błąd daj jeszcze raz ok proste ^^?? też tak miałem na eu wersji że 2 razy musiałem

o.O
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...