Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co najczęściej chorujesz?

Lojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Co Najczęściej chorujesz?

Napisz i opowiedz jakąś historię związaną z tą chorobą i z tobą

Wzór :

• Najczęściej choruję na :
  • Historia związana ze mną i z tą chorobą :

Opublikowano

wow ja chory nie bylem z 4 lata ;/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Najczęściej choruję na : Sraczkę

Historia związana ze mną i z tą chorobą : Siedzę i nagle chce mi się srać jest to niezwykle traumatyczne przeżycie które za każdym razem zostawia swój odcisk w umyśle powoli go niszcząc jak i zarówno na stale zostając w pamięci dręcząc mnie po nocach . Często w nocy mam koszmary o tym jak mam sraczkę wtedy budzę się przerażony i zazwyczaj dostaje sraczki i trauma zaczyna się od początku.

Jest to również straszne doznanie fizyczne bowiem podczas gdy mam sraczkę mój organizm emituje niezwykle przerażające dźwięki które sprawiają że jestem jeszcze bardziej przerażony tym co się właśnie dzieje do tego dochodzą straszliwe zapachy które nie pozwalają mi na utratę przytomności i utrzymują mnie w pełnej świadomości podczas tego straszliwego wydarzenia.Nierzadko również odczuwam straszny ból fizyczny brzucha.Często błagam żeby to wszystko nagle się skończyło ale to trwa i z każdą chwilą wzrasta na sile

Ogólnie sraczka jest niezwykle przerażającą chorobą która powoli mnie wyniszcza psychicznie i fizycznie

s2c77Oa.png

Opublikowano

Na szkołe...

A na serio to zwykłe przeziębienia

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Tak w ogóle to Historia pisze się przez samo H...

Najczęsciej choruję na:

Anginę, Grypę

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

gupaFFka :)

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Najczęściej choruję na : Ataki astmy

Historia związana ze mną i z tą chorobą : Mam astme i nadal mam :D

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...