Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowcy Burz na MPCForum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy są jacyś łowcy burz na tym oto forum?

Jeśli tak to niech się tu zgłoszą pogadamy o ostrzeżeniach, opublikujemy swoje filmy z burz i tego typu rzeczy

Pozdrawiam!

514590.png[/url]
Opublikowano

Dlaczego daj spokój? co w tym dziwnego, ja wiem że ludzie jakoś na łowców burz krzywo patrzą jak burze nagrywają, ale mnie to nie obchodzi :) chciałbym poznać kilku z obrębu tego forum

514590.png[/url]
Opublikowano

Mnie bardzo interesuje meteorologia, mam kilka nagrań z burz w tym jak błyskawica uderza w drzewo łamiąc i podpalając je. ( stałem wtedy jakieś 150 m od tego drzewa w sklepie z oknami )

Opublikowano

Tak, wiedziałem że spotkam się z masą krytyki :( jakość się zmieni niedługo bo kupuje dobrą kamere :) a gdzie mam niby kurwa nagrywać burze? w Rumunii? w Hondurasie? daj przykład bo z tego co mi się wydaje że ty nie masz ciekawej tematyki filmowej

514590.png[/url]
Opublikowano

Hmm wszedłem na twój kanał i faktycznie nie sa to jakies porywajace filmy

np. Film pt "wielka burza w Jaśle" gdzie przez 95% filmu widać tylko czarny obraz i jakies migające tylne swiatła w samochodzie. "Bez Komentarza" :mellow:

Opublikowano

Po pierwsze żeby móc nagrywać burze to trzeba mieć do tego odpowiedni sprzęt po drugie trochę się na tym znać a po trzecie trzeba mieć dużo czasu i cierpliwości :D

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg