Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Zajefajne nowe wierzchowce! :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaaa! 2 nowe mounty prosto z elite ! naprawde fajne :D

seepferd.jpg

monowheelmountphantom.jpg

Niestety wpisy sam musisz :P

Jak dodać sprawdź w innych tematach z mountami ja daje tylko download :P ale naprawdę polecam

skan

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=bc6f3a200321fc1ebff9a69fc6c5987f-1306620587

down

http://www.multiupload.com/78WA3B6RST

Opublikowano

pierwszy

ten konik jeszcze w miare ale to "koło" boże , ci to juz nie mają wyobraźni co zrobic aby metin był ciekawszy

strasznie im sie nudzi.. :P

jeszcze troche i z metina need for speda zrobią hahaha

Opublikowano

pierwszy

ten konik jeszcze w miare ale to "koło" boże , ci to juz nie mają wyobraźni co zrobic aby metin był ciekawszy

strasznie im sie nudzi.. :P

jeszcze troche i z metina need for speda zrobią hahaha

Jeżeli myślisz że na prv serwerach tworzą takie rzeczy to się mylisz,większość tego jest wyciągnięta z innych gier :P

Mi to się tam nie podoba,ponieważ nie pasuje do metina ;)

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

w filmiku jest dużo tych wierzchowców a w down .. tylko 2 :D

p.s. przyłączam sie do ProWarriorrS konik ujdzie ale to koło :D

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

Opublikowano

Dajcie mi modele z teksturami to zrobię wam z wszystkiego w taki sposób mounta. Zriggowane do horse_bip01 + kość saddle i nic więcej, cały model sztywno się porusza ;)

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Osobiście mi się NIE podoba . To wszystko to jest jak normalny przerobiony koń . Bo widać jak kurzy nogami ;) Jak już robią to już powinni konkretnie a nie na odpał ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ja nie widze nic fajnego w robieniu z Metina jakichś gwiezdnych wojen.... Naprawde co ludzie teraz z ta gra robia to masakra.

Opublikowano

moim zdaniem coraz więcej gówna zaczynają wprowadzać, dlaczego nie ma teraz serwów bez takich "dodatków" ? same standardy, syrek max epik itp. ? dla mnie jest to dno, nie pobieram ale dzięki za upka

umarł

Opublikowano

To to jest juz dno przeboleje tego konia bo nawet fajny no ale ludzie ogarnijcie sie,samochosy rowery ? To gra ktora ma klimar sredniowiecza a nie kurna jakies Gwiezdne wojny czy star trek ;d

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Opublikowano

I teraz się zaczną pytania jak to dodać, jak to wgrać, jak dodać bicie, jak dodać dmg..

Osobiście niezbyt mi się podobają te 'mounty', a film z Wojtkiem widzieliśmy już dawno.

Opublikowano

I teraz się zaczną pytania jak to dodać, jak to wgrać, jak dodać bicie, jak dodać dmg..

Osobiście niezbyt mi się podobają te 'mounty', a film z Wojtkiem widzieliśmy już dawno.

Taaaaak, oczywiście każdy wszystko już widział a nikt nie dodał... fajnie ... :)

tez juz filmik dawno widzialem :) dopiero teraz dodalem

Opublikowano

Juz niedlugo w metinie bedzie sie zapierdlalalo do m2 po autostradzie na quadzie czy na czyms innym lepszym -,-

Ale masz problemy, raport offtop

jak nie chcesz to nie pobieraj proste a nie kazdy ma problem ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...