Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] pomysł na buga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zapewne każdy wie (chyba każdy) to na wirujący sztylet jest bug tzn. bije 3x (nieraz 4x) i to działa dzięki odpychaniu, a jak by zmniejszyć odpychanie o polowe to czas miedzy 1 uderzeniem a 2 jest krótszy o polowe wiec może uderzyć 2x więcej nisz zwykle czyli około 6x . A co gdyby zmniejszyć jeszcze bardziej, to ilość dmg by się jeszcze bardziej zwiększyła. Chodzi mi o pla bo na privach to są dmg hacki od tego. Na plu jest zablokowany 1hk jak wiadomo, czyli by wykluczało manipulowaniem ExternalForce, i tu błąd bo jak kiedyś chciałem wywalić kolesia ze środka 1M bo był 50lvl+ na okrutnym to wracał wiec bawiłem się i zwiększyłem około 3x odpychanie na bron i co? działało. Wiec takie minimalne zmiany powinny działać. Nie mam metka pl tylko na priv ale i tak nie mam jak zobaczyć bo mam wgrane ASTP by Lubie wiec każdy skill to chmura. Dlatego musi ktoś to za mnie sprawdzić xD. Jak ktoś nie rozumie to mówcie, spróbuje wytłumaczyć, lub piszcie na gg 13722714. To tyle odemnie, pozdrawiam Sommer B)

PS. nie zamykajcie tak szybko tego tematu, bo to może być coś dobrego

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

ref.

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

@up żal nie znasz się na dmg idiot..

@topic dobry pomysł bo na dmg hacku mi zasuwa chmurka po 10x nie raz 15x a zasadzka 8x może 10x a wirujący tylko 4x ;//

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

to co wiem to napisałem, a jak ktoś się zna na tym to mogę pomoc bo już nawet nie mam żadnego metka na kompie bo nie gram w to ale wiesz... "co dwie głowy to nie jedna" xD wiec jak macie jakieś pomysły to odrazy na gg pisać xD 13722714

i tu chodzi tylko i wyłącznie o zmniejszenie odpychania wiec to raczej pójdzie na pl'u a to będzie sukces

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano (edytowane)

wylacz odpychanie i masz x 4 bo zabezpieczenia nie pozwalaja na x10 wiec pomysl slaby

@edit

easy metin2 ma wylaczone odpuchanie i ruch zgdy bijesz wiec jak walisz ze skila to stoi w miejscu jak koles jest obok ciebie to 4 razy dostaje

Edytowane przez Popielnik
Opublikowano

hmm no racja tak samo jak masz spot np orków jakiś wielki i walisz wirka to by było widać po chitach jak idzie dizo razy a ogolnie on razem dostaje malo chitow moze 4 jak mowiesz. eh moglem o tym wszesniej pomyslec bo poprostu bym musiał znac od podstaw jak dziala ten wirujący a sie okazuje ze ma jakby 4 pktu atakujące lub atakuje cają powierzchnią ale sie jakby włącza 4x i tu nasuwa sie inny pomysł bo jesli tpo jest tak to zwiększyć gdzies ilosc tych atakow, bo przy dmg jest skill skopiowany tak jakby a to gdzies prz tym skilu... kurwaaa nie wiem jak to powiedzieć xD

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Najlepiej powiedzieć po Polsku :)

Nic Mnie Nie Obchodzą

b6oyur.png i 2lw1vg2.png Wejdź Tylko W http://www.pajacyk.pl/zlicz.php I Kliknij W Brzuszek Pajacyka !

Dzięki temu skromnemu gestowi pomożesz innym :) Bo pamiętaj to nic nie kosztuję a tak wiele może pomóc :) Więc nie żałuj swojej 1 sekundy życia na kliknięcie !

1055js7.png

Co robi Czasem Metek z graczami :>