Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem mianowicie zaaktualizowałem minecrafta 1.5 do wersji 1.6 ;/ na forum byly pliki serwerowe :) na 1,6 ( na 1,5 miałem serwa ) no i te pliki nie chciały mi działać więc namieszałem w java , wreszcie usunołem folder java ( debil ) potem usunołem resztę lecz pozostał 1 pliczek który znajduję się w programy i funkję luźno bez folderu poprostu sobię jest lecz nie mogę go skasować ;/ co mam zrobic przez to **** nie mogę zaonstalować jawy a co gorsze minecrafta proszę o pomoc dla tych co podsuną mi rozwiązanie czeka piękny + lub - to już zależy od was proszę o pomoc

Opublikowano

Usuń minecrafta, javę .. Pobierz i zainstaluj to i to od nowa .. Tym razem pobierz w wersji 1.5 i nie ' apdejtuj ' ; d.

Opublikowano

Dobrze, rozumiemy, że jesteś z tego powodu szokowany, bardzo Ci smutno i źle oraz jesteś zdenerwowany, ale napisz wszystko jeszcze raz i spokojnie, abyśmy mogli Cię zrozumieć.

Co zrobiłeś dokładnie, opisz całą sytuację bardzo powoli i przemyśl jak to opisać, później swój cały problem bardzo dokładnie i z przemyśleniem i będzie wspaniale, bo z tego wszystkiego nic się nie da wywnioskować, jest to takie masło maślane, więc proszę - popraw to.

Dzięki.

''Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.'' Jan Ewangelista
Opublikowano

Więc tak jak już mówiłem nie chcący zakualizowałem minecrafta 1.5 do 1.6 , na 1.5 mialem serwer lecz na klijencie 1.6 przestał działać więc zaczołem szukać plików na 1.6 . Znalazłem lecz nie moglem ich zainstalować , więc zaczołem grzebać w java . kiedy już tak nagżebałem że nic nie dało się z tym zrobic usunołem cały katalog ( folder) usunołem też wszystkie pliki minecrafta oraz java w appdata lecz zostal jescze 1 plik mam vistę więc kiedy piszę w wyszukiwarce java wyświetla mi się plik kiedy biorę jego lokalizację pliku to przenosi mnie do panel sterowania programy i funkcję pliku nie mogę usunąć a gdy klikam by go włączyć wyskakuję mi błąd że nie można znaleźć aplikacjii przez ten pliczek nie mogę zainstalować javy od nowa więc pytam was :0

Opublikowano (edytowane)

Wujek google, ani mpc nie gryzą .

To jest ukryta treść, proszę

To jest do przywracania wersji gry .

Co do javy polecam pobrać i zainstalować javę 7 i powinno być ok .

Albo .. Format systemu .

Edytowane przez Broox
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...