Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eminem

Depus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie każda jest zajebista , a najbardziej lubie "Eminem Without Me " i Eminem - Beautiful , Dr.Dre & Eminem - Forgot About Dre Pozdro dla fanów EMINEMA

baner460.jpg
Opublikowano

Ciężko wybrać jedną, ponieważ wszystkie są spoko. Generalnie uwielbiam Not Afraid i Love The Way You Lie ft. Rihanna

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Wykurwiaj, eminem to największe gówno.

Gowno mozesz jesc na kolacje a nie nazywac czlowieka ktory jest tepiony w Polsce przez jakies pojebane plotki na ktore nie ma nawet dowodow.

Opublikowano

Gowno mozesz jesc na kolacje a nie nazywac czlowieka ktory jest tepiony w Polsce przez jakies pojebane plotki na ktore nie ma nawet dowodow.

I tak eminem ssie.

Opublikowano

Eminem to kurwa.

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

beka, wielcy fani, a znacie tylko te ostatnie hity z ruhaną i "not afraid" bo było przez jakiś czas na głównej jutuba, no i jeszcze ten kawałek z 8 mili

"wielki znawca z klasyką tylko na mp3"

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

beka, wielcy fani, a znacie tylko te ostatnie hity z ruhaną i "not afraid" bo było przez jakiś czas na głównej jutuba, no i jeszcze ten kawałek z 8 mili

ALE PRZECIEZ EMINEM JEST SUPER, BO NOT AFRAID

Opublikowano

Zapewne piszesz tego posta na swoim przykladzie : ) Jak mozesz powiedziec ze ktos zna Eminema tylko z tych kawalkow skoro mnie i reszty osob ktore sie tutaj wypowiadaja nie znasz. Wiec moze ja powiem cos o twojej matce ze ona slucha firmy ale tylko tego ostatniego albumu nie znajac jej w ogole ? hm ?

ALE PRZECIEZ EMINEM JEST SUPER, BO NOT AFRAID

Super to jest twoje zycie kiedy koledzy myja ci twarz w klozecie.

Sluchalem eminema wiele wiele lat zanim wyszly takie kawalki jak Beautiful wiec nie wiem o co kaman.

Opublikowano

Eminiem - Say Goodbye Hollywood

Jeszcze jedna która mi się podoba jest to :

Eminem - Business

Jeżeli znacie eminema tylko z radia lub jakieś stacji muzycznych i nie słyszeliście więcej piosenek niż te które są szerzej znane,to nie wiem,po co mówić że jest się jego fanem.

Niestety ostatnią płytę ema,którą kupiłem była "The Eminem Show" później już nie słyszałem większości piosenek,a na pewno by mi jakieś jeszcze przypadły do gustu.

Jak widzicie obie piosenki są własnie z tej płyty :P

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Eminem - Cold Wind Blows

Eminem - Crack a Bottle

Eminem - Ass like that

Eminem - Cinderella Man

To są moje ulubione. Jak dla mnie eminem to najlepszy piosenkarz na świecie. Ludzie UP to pewnie osoby, o których eminem źle wypowiada się w swoich piosenkach. I nie mówcie, że znamy jakieś ostatnie kawałki bo ja na przykład dzisiaj zakupiłem płytę Recovery, a Eminema zacząłem słuchać po wydaniu teledysku We made you (Ta piosenka jest okropna!)

Najgorsze to:

Eminem - We Made You

Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie

eminemi.png

Eminem is my life!

Sygnatura wykonana przez marcin017 MineCraft Premium user - SkinSuper

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...