Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje][Minecraft 1.5] Ogarnięta osoba do surivalu.

Rotni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

dzisiejszego dnia chciałbym znaleźć dość ogarniętą osobę, która zna się na rzeczy i nie tylko - po prostu mądrą osobę, a nie jakieś dziecko, które tylko płoszy swoim zachowaniem do wspólnej gry i założenia wspaniałego świata na surivalu. Nie zaprzeczam, że po bliższym poznaniu i za przyjaźnieniu się, poznaniu swoich wad i zalet, zrobilibyśmy let's play'e, lecz to wymaga oryginalnych gier, zresztą, wiadomo o co chodzi. To tyle słowem wstępu.

Poszukuje osoby, która zna się na ortografii i interpunkcji, jest dość specyficzną osobistością, jest po prostu kolorowy i rozmowa z nim nie jest czymś uciążliwym. Osoba ta musi mieć mikrofon, przez który będziemy rozmawiać przez program jakim jest TeamSpeak lub Ventrilo, skype odpada, ponieważ przy nim komputer ma duże lagi, zresztą wiadomo jakie jest skype. Osoba ta musi również być po mutacji, mieć co najmniej piętnaście lat i uwielbiać budować, zaskakiwać swoimi budowlami. Długo się opierałem na napisanie takiego tematu, lecz dzisiaj postanowiłem napisać coś wreszcie od siebie, znaleźć swoją drugą artystyczną duszę i zacząć wreszcie epicko budować.

Jestem Michał, mam prawie 16 lat, jestem dość specyficzną duszą, mam piękną dziewczynę, jeżdżę dość długi czas na deskorolce. Moja dusza jest bardzo artystyczna. Tyle ode mnie, na prawe poszukuje bardzo mądrej i epickiej osoby.

Kontakt w temacie lub na gadu-gadu: 8887036.

Pozdrawiam,

Michał

''Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.'' Jan Ewangelista
Opublikowano (edytowane)
Tyle ode mnie, na prawe poszukuje bardzo mądrej i epickiej osoby.

Popraw to prawe. Piszesz żeby znał się na ortografii a sam nie zwracasz uwagi na błędy

Edytowane przez MineRock
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...