Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział z różnymi poradnikami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że oficjalnie forum dotyczy gier. Jednak wiele osób siedzi tu w większości po to, by porozmawiać z innymi, pomóc komuś lub samemu otrzymać pomoc.

Tak sobie pomyślałem, że mógłby powstać dział, w którym można by zamieszczać różne poradniki, tutoriale i pomysły nie zaliczające się do innych działów. Przykładowo mogły by tam być coś związane z ciekawym spędzaniem czasu, majsterkowaniem, jakimiś "szalonymi eksperymentami" albo nawet poradami i wskazówkami dotyczącymi życia.

Pewnie wiele osób uważa to za niepotrzebne ale ja myślę, że sporo użytkowników korzystałoby z takiego działu. Dlaczego? Bo MPCforum jest dla niektórych źródłem wiedzy, pomocą w wielu sprawach i czymś równoznacznym ze spotkaniem z przyjaciółmi a nie tylko "forum o grach". Taki dział byłby odpowiedzią dla forumowiczów na pytanie "jak spędzać wolny czas", bo fajnie jest zrobić coś ciekawego a nie tylko siedzieć przed kompem i gać w gry. Poza tym w takim dziale można pomóc wielu osobom, pochwalić się swoimi umiejętnościami i rozpowszechnić fajne, lecz mało znane rzeczy.

Nie wiem co o tym myślicie, ale ja uważam, że taki dział wzbogacił by forum i zmienił je w bardziej uniwersalne a przez to pewnie bardziej lubiane i częściej odwiedzane. Nie musicie się ze mną zgadzać, chcecie minusować to minusujcie... ale potem napiszcie co w tym widzicie złego. Czekam na szczere odpowiedzi.

Bless.

Opublikowano

Ja jestem na tak, ponieważ na pewno ludzie by się tam udzielali... Ci fajniejsi kumple z MPC są dla mnie jak przyjaciele z reala, a całego forum nie traktuję tak, że tylko wchodzę po hacki, ale także aby pogadać z ludźmi... Dodatkowo ten dział bardzo wzbogaci forum...

Nothing to do here.

Opublikowano

Hmmm a jest do tego hack ? :P To forum o hackach nie o majserkowiczach...

Ale jakoś dziwnie wyszło bo jestem na Tak ^^

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Od tego są już pogaduszki. One mają spełniać między innymi taką rolę.

Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział w którym nie musisz bać się pytać o sprawy pozaforumowe jak i ściśle z nim związane!

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Po pierwsze- dodaj ankietę.

Po drugie- nie, to jest forum o cheatach, botach i hackach, a nie poradnikach o majsterkowaniu. Już raz to mówiłem: może dodać jeszcze nowe rangi? Majsterkowicz, hydraulik, kierowca tira, hę?

Po trzecie- są od tego pogaduszki.

Ostatnie; po czwarte: Po co refereshować temat xD?

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

• Dodaj nową pozycję...