Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Best łucznik

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Daje wam mapke gdzie dodatkowo respi się best łucznik , wiem pewnie dużo osób wie o tym, ale jak chodziłem tam na s1 o dowolnej porze to zawsze był beścik :)

dolinasmokad.jpg

Do modów:

Nie wiem czy to dobry dział nie dawajcie od razu % :D

Nie licze na + czy - lepiej wejdźcie tutaj i kliknijcie w brzuch pajacyka :

Klik

Edit: mój 600 post :D

Opublikowano

chociaż do tutoriala to się nie zalicza, ale powinno być w tamtym dziale + może więcej info o tym mobie itd ..

+ za chęci .

Opublikowano

chociaż do tutoriala to się nie zalicza, ale powinno być w tamtym dziale + może więcej info o tym mobie itd ..

+ za chęci .

To nie jest tut o best łuczniku nie wiedziałem jaki tytuł dać po prostu kiedyś gdy biegałem po dolinie z nudów to trafiłem na niego :) Przyda się tym co dropią fms itp z bestów .

Opublikowano

krótki taki mini tut ;d

ale zawszę się przyda

np. ja nie wiedziałem że tam go można spotkać ;p

8/10 ;)

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Wrzuc ta mapke :) masz oba miejsca gdze sie respi

link :

http://s3.ifotos.pl/img/dolinasmo_henhxeq.jpg

Dzięki wiem że tutaj też się respi ale to kazdy wie a ja pokazałem to mało lub miej znane miejce :) łapaj + za chęci :)

Opublikowano

Przecież to każdy wie. Ale powiedz mi po co robić jeden mini tutorial jak można zrobić duży i zalicza się wtedy do TUTORIALE.

Zrób jeszcze gdzie się respią wszystkie bossy i będzie tutek. A tutaj to jest bardziej info.

Opublikowano

Przecież to każdy wie. Ale powiedz mi po co robić jeden mini tutorial jak można zrobić duży i zalicza się wtedy do TUTORIALE.

Zrób jeszcze gdzie się respią wszystkie bossy i będzie tutek. A tutaj to jest bardziej info.

Dodałem to w dziale metin2 więc nie wiem dlaczego to jest w TUTach .

Nie czepiaj sie mnie bo to nie ja go tu przeniosłem .

Dałem aby małe info gdzie on sie respi bo pewnie wiele osób nie wie że sie tam respi no ale jak zwykle musiałeś sie przyczepić .

Nie zrobie z tego tuta bo jest pełno tutów o bossach .

P.S przeczytaj jaki dałem prefix .

Arcymistrz
Opublikowano

Coraz więcej się dowiaduje bo o kilku miejscach z innych i z tego poradnika nie miałem pojęcia

Dzięki za napisanie ''tematu''

+ I klik na pajacyka ;)

Opublikowano

No nie znałem tego miejsca. Wielkie dzięki, będę dropił po nocach i mi się to przyda + i klik w pajacyka

"Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los."

Opublikowano

Bardzo przydalo mi sie to , gram w metka juz okolo 3 lat , a nadal nie wiedzialem ze tam sa luczniki :) , juz 6 fmsów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...