Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeróbka psp

jacek12345678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da sie przerobić psp 3004 tak zeby sie procesor (czy jakos tak ) nie spalil ??? bo ojciec mówi żebym nie przerabiał

Uwielbiammm grać w League of Legends :D

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet

Opublikowano

To Twój tata wcale się na tym nie zna. Nie ma żadnych szans na to, żeby procesor się spalił. Śmiało przerabiaj, nie słuchaj taty jak się na tym wcale nie zna.

Dla pewności: jaki masz soft?

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

psp to mam najnowsze 3004 a soft 6.31 :(

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet

Opublikowano

uffff dużo roboty a tak dla pewnośći to mam 12 lat :) więc prosze nie śmiejscie sie :/

Opublikowano

sprawdz pspidentem jaka masz plyte glowna. Jesli masz nizsza niz g04 to moglbys zdowngradowac do 6.20 i wgrac 6.20 PRO-B5, to stala przerobka i podobno lepsza od 6.35. Podobno, bo nigdy nie bawilem sie na tak wysokich softach :).

wakacje-bill-DCglit34-bk1.gifMapek7
Opublikowano

właściwie to dzisiaj kolo 9 więc może spróbuje tego sposobu co podalem przed tem na filmiku

Opublikowano

nie chce mi sie zmieniac na 6.35

Opublikowano

to trwa 5 min

sciagasz plik wkladasz go na karte pamieci otwierasz go w psp naciskasz i juz skonczone

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

czyli ze jak nacisne to będzie 6.35 i przerobione ?? bo za bardzo tera nie skumałem

Opublikowano

tak musisz sciagna plik przeniesc go na karte pamieci wcisnac ten plik co przeniosles na psp i juz masz

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

a może podasz gg bo tu troche długo na odpowiedz czekac trzeba jak cos to moje 21288658

Opublikowano

Nie słuchaj jargena, bo on się na tym nie zna.

Najpierw odpalasz aktualizację, po kilku minutach masz 6.35, dopiero potem wgrywasz przeróbkę.

Jak by co, to pisz na GG.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

i dupa z przeróbki :( stary mi łeb utrasznie jak cos z psp zrobie

Opublikowano

Tak... Urwie ci łeb jak przerobisz i urwie ci łeb jak będziesz gry kupował ... U mnie też tak było :) Rodzice wyjechali i przerobiłem ( najpierw kuzynowi powiedziałem , żeby swoje PSP przerobił :D ) i jakoś jeszcze PSP i ja żyje :)

beznickowiec.png

By Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...