Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

trrolollol

nie ma zastosowania, dziwne to

Nazwa powinna brzmieć Funkcjonator 0.004 bo tyle K poleceń

Linijek poleceń również masz strasznie mało :x

W porównaniu do mojego AI :P

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano (edytowane)

@up

w porównaniu do mojego niewidzialnego kodu z posta:http://www.mpcforum.pl/topic/400626-pytanie/ to twoje urojone AI jest do dupy...

@top

czy tylko ja mam takie wrażenie że ten dział schodzi na psy?

Najpierw 10 kolesi pokazujących chujowe skrypty, a tera jeszcze pan xenex ze swoim urojonym AI...

Edytowane przez Assarelliuss

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

@up

w porównaniu do mojego niewidzialnego kodu z posta: to twoje urojone AI jest do dupy...

@top

czy tylko ja mam takie wrażenie że ten dział schodzi na psy?

Najpierw 10 kolesi pokazujących chujowe skrypty, a tera jeszcze pan xenex ze swoim urojonym AI...

Nie, to ty dajesz chujowy skrypt jaki każdy potrafi napisać w 20 minut.

Moje AI moja sprawa - jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem postanowiłem wydać to przed końcem wakacji BETE...

skomentowałem to tylko dlatego że mi się nie podoba jak ktoś wstawia całkowicie niedopracowane skrypty a nie aby sie droczyć że ja mam lepsze AI czy pochwalić się...

... porób to 2 tygodnie poodmieniaj troche słowa i będzie wporządku :P

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Kurwa, masz rację, ten dział schodzi na psy <_<

Przydał by się KidMod który odrazy zamykałby te chujowe tematy z tymi chujowymi skryptami...

Wracam po chwili relaksu na basenie na mpc, a tu kurwa koleś wyjeżdża z "niedokończonym skryptem" jak on to pięknie ujął.

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

@xenex

wrzuciłem tu jedną rzecz przy której to twoje AI może się schować.

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

przestańcie marudzić o tych waszych AI skryptu.

jak widać ostatnio inteligencja skryptu zaczyna przewyższać inteligencje autora skryptu, który tworzy po prostu zupełnie nie przydatne skrypty, na dodatek nie działające.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Dodaj nową pozycję...