Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

działający bot szukam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka wszystkim poszukuje PILNIE bota do darkorbit do skrzynek! może być też do innych rzeczy.

Ale nie chodzi mi o UDObota ani BIObota ADbota.

Bo mi nie działają trzeba do nich Honey-box a ja niewiem jak aktualizować więc jak ktoś znajdzie bota co nie trzeba aktualizować i DZIAŁA to ma 5 i +

Opublikowano

Valhalla Exim - tylko do skrzynek.

KBot - wg mnie najlepszy :) Bez GG kosztuje 37zł (możesz kupić u BosserPL) Polecam, sam używam.

IBot - to samo co KBot, ale dużo droższy.

Opublikowano

Valhalla Exim - tylko do skrzynek.

KBot - wg mnie najlepszy :) Bez GG kosztuje 37zł (możesz kupić u BosserPL) Polecam, sam używam.

IBot - to samo co KBot, ale dużo droższy.

A orientujesz sie ile kosztuje z GG?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

87zł chyba. Albo coś koło tego. Wg mnie nie opłaca się dawać 50zł więcej za samą możliwość robienia GG. I tak z bocenia można mieć pełno ammo, więc każde wrota bezproblemowo można zrobić z x2 albo i x3.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

87zł chyba. Albo coś koło tego. Wg mnie nie opłaca się dawać 50zł więcej za samą możliwość robienia GG. I tak z bocenia można mieć pełno ammo, więc każde wrota bezproblemowo można zrobić z x2 albo i x3.

Oszalałeś ? Na oficjalnej stronie 15 Euro z i 5 Euro Bez. Czyli około 60zł i 20zł bez GG

http://kbotik.com/index.php?a=b&id=23

jak widać i polaczki chca na tym zarobic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...