Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , jest juz 793 takich tematów i kilka odpowiedzi ale ja mam ten sam problem i mam tego dosyc :

:( :( :( :( :(

No suitable graphics card found.

Could not find a Direct3D device that supports the XNA Framework Reach profile.

Verify that a suitable graphics device is installed.

Make sure the desktop is not locked, and that no other application is running in full screen mode.

Avoid running under Remote Desktop or as a Windows service.

Check the display proporties to make sure hardware acceleration is set to Full.

- MAM FRAMEWORKA 4.0

- MAM XNA

- MAM NAJNOWSZEGO DIRECTA

- MAM 1GB RAM WOLNEGO

PARAMETRY KOMPA :

Procesor: ------------------------------1800MHz, AMD Sempron Mobile 3200+ L2 cache 128 KB Technologia AMD PowerNow!™ oraz 3DNow™ Professional

Pamięć:------------------------------ 512 DDR II, możliwość rozbudowy do 2 GB, dwa gniazda soDIMM

Ekran:------------------------------ 15.4in, WXGA Glare 1280 x 800 pikseli, format obrazu 16:10

Karta graficzna:------------------------------ UniChrome Pro 3D/2D max 64MB - zintegrowana z chipsetem. Jednoczesna obsługa wyświetlacza LCD oraz monitora zewnętrznego , Obsługa Microsoft DirectX 9.0 , Sprzętowe dekodowanie MPEG-2/DVD

Napędy:------------------------------ Dysk 80GB Serial ATA 5400 rpm, nagrywarka DVD-Dual Double Layer

Komunikacja: ------------------------------LAN Base-T 10/100Mbit, modem V.92, WiFi 802.11b/g

Porty:------------------------------ 2xUSB 2.0, mikrofon, RJ-11, RJ-45, słuchawki, VGA 15-pin out

więc : o co chodzi !?

63989389769756300986.png

Opublikowano (edytowane)

Panel Sterowania => Ekran => Ustawienia => Zaawansowane => Rozwiązywanie Problemów :)

Jeśli nie podziała:

Zaznacz we właściwościach ekranu prędkość procesora na maksymalną.

Edytowane przez wojtekch

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

Pobierz jak najlepsze sterowniki grafiki... Bo 64 mb to.... no sam wiesz. Lub kup jakąś kartę badziewną na allegro ( np Ati Radeon x350/x500 ) ona ma 648 mb ramu przy najnowszych sterownikach a kosztuje 30 zł...

Bo ten błąd odnosi się do karty graficznej. I wbrew pozorom ta gra wymaga akceleratora 3D ( wymaga bo sprawdzałem ) chociaż nie ma w niej elementów 3D ;p

Opublikowano (edytowane)

Panel Sterowania => Ekran => Ustawienia => Zaawansowane => Rozwiązywanie Problemów :)

Jeśli nie podziała:

Zaznacz we właściwościach ekranu prędkość procesora na maksymalną.

Ustawiłem na max i nic nie daje. :(

@Damianez

WIesz ta karta jest rzeczywiscie cienka ale jakoś Heroes V mi na niej chodzi to dlaczego teraria która jest w 2d nie ?! :(

@

Nie mam takiej opcji chyba jak zaznacz prędkość procesora na maksymalną :O

Edytowane przez -=MacieQ=-
63989389769756300986.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...