Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broń ;d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 20 lv ;d i która broń będzie lepsza ;d ?

broniewsif.jpg

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Dla mnie jak up grasz magiem a w magu inta jest najważniejsza

Opublikowano

Dokładnie to co up. Wklej SS-y ze wszystkimi statami jak masz każdą broń założoną. Będzie nam łatwiej określić. Z doświadczenia wydaje mi się, że Wielki Kostur Maratończyka będzie lepszy.

Opublikowano

Na pewno będzie lepszy korzeń, bo chociaż ma małe uderzenie ale doda mu inteligencji +36 i wiadome jest że będzie lepszy hit leciał.

Opublikowano

Może porpstu załóż każdą z broni raz po raz i się dowiesz z czego wyciągasz najlepszy dmg. Stawiam jednak na Wielorybi staff ponieważ ma największy base dmg (~81) a doda ci jeszcze trochę HP i szansy na kryta co u maga jest również bardzo ważne :)

Opublikowano

Heh ludzie nie wiem jakie wy macie lvl'e w grze ale z tego wnioskuje że słabe ..

Mam takie różdżki:

Pożeracz Dusz Szczwanego Lisa

Obrażenia: 511-533(~522)

Inteligencja: +432

Obrażenia jak mam ją założoną: 140167-146202

Inteligencja z bronią: 2733

Złowrogi Paluch Szczwanego Lisa

Obrażenia: 436-554

Inteligencja: +440

Obrażenia z bronią: 119944-155156

inteligencja z bronią: 2741

I większość z was powie że Paluch jest zdecydowanie lepszy bo mam więcej inteligencji i większe obrażenia ale tu się mylicie !!

Pożeracz Dusz jest lepszy, mimo tego że ma mniejsze obrażenia ale ma też mniejszy odstęp .. I mój 1 cios nie będzie wyglądał 100k tylko ok.170k a w następnych rundach dmg się wyrówna z tą 2 bronią ..

A więc widzicie dlaczego chce SS'y z obrażeniami itd. ?

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Opublikowano (edytowane)

zmarly wszystko zalezy iel masz szczescia bo jak masz malo to twoje ataki beda slabe bo zadko bedziesz kryta trafial

ja np mam

289099 - 753624

intel 5455

i lucek 46%

i o wiele lepiej wale niz na broni co mailem

50467 - 61300

intel 5634

i lucek 46%

bo nie licza sie tak calkeim tylko staty ruzgi tez sa podzielone na klasy jedna se lepsze jedne gorsze chocby mialy te same staty z tego co wyczailem to porzeracze sa lepsze niz paluchy , bo sprawdzalem na takcih samych parametrach i lepszych i gorszych , mialem paluch o wiele mocniejszy niz porzeracza i paluch dawal tak cienkie ciosy ze zal

wiec to roznei bywa z ta gra ;p nie mzona sie tylko statami sugerowac trzeba to sprawdzic w praktyce najlepiej

ale szczescei duzo tu pomaga bo dzieki niemu te kryty wpadaja lepsze i czesciej

Edytowane przez errorice

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

lewy gorny rog te bron uzywaj

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja gram magiem i radziłbym żebyś wziął Korzeń zła szczwanego lisa najbardziej się opyla większe szanse ze uderzysz jak najmocniej

Opublikowano

viper staty ma gorsze ta bron mniej szczescia , a szczescei gwarantuje ci krytyki wysokie wiec nie za bardzo z ta bronia mu bedzie szlo

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Wielorybi kostur maratończyka :>

Wytrzymałość ci się przyda, ma dosyć mały rozrzut przy przyzwoitym dmg :D

Jeszcze szczęście, trochę się przyda...

Aha, przepraszam za odkop ale gdyby ktoś miał podobny problem to może też popatrzeć do innych tematów...

Edytowane przez Plusik

Ekhem...
To na tyle :D