Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mi terraria (Windows 7 64bit)

QooxMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dziala mi terraria mam wszystkie programy i tp. Terraria poprostu sie nie wlacza pomocy!!

parametry kompa to:

4GB ramu

karta graficzna GeForce 7300 GS naj nowsze stery

procek : Intel Core 2 2,0 GH/z

Pomocy!!

minecr10.pngindev-10.pngalpha-10.pngbeta-p10.pngbadge-11.pngminer10.pngbuilde10.png
Opublikowano

Napisałeś , że masz wszystkie programy możliwe , że tego nie zrozumiałem i teraz pytanie masz zainstalowane frameworki 4.0 ?

Ponieważ ja na początku też miałem problem z włączeniem Terrari ( Też mam Win7 64bit ) ale po zainstalowaniu frameworków wszystko działa jak powinno .

Opublikowano

Napisałeś , że masz wszystkie programy możliwe , że tego nie zrozumiałem i teraz pytanie masz zainstalowane frameworki 4.0 ?

tak i xna tez wszystkie programy do dzialania terrari sa ... instalowalem na nowo programy to samo...

@Edit

Już all działa miałem starszą wersje xna mój błąd :D Temat do zamkniecia...

minecr10.pngindev-10.pngalpha-10.pngbeta-p10.pngbadge-11.pngminer10.pngbuilde10.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Masz za słabego kompa, do Terrari trzeba MINIMUM 8Gb ramu, proc 4 rdzenie po 3GhZ, karta słaba bo grafa jest słaba ale dużo elementów się generuje ;)

Opublikowano

Masz za słabego kompa, do Terrari trzeba MINIMUM 8Gb ramu, proc 4 rdzenie po 3GhZ, karta słaba bo grafa jest słaba ale dużo elementów się generuje ;)

Nie wierze, toż to Wiedźmin 2 i GTA 4 mają mniejsze wymagania o.O Poza tym skąd wiesz, jaki mam sprzęt?

ATI Radeon 4570 HD.

4GB Ram.

Intel Core i7 1.6 x4

112 GB wolnego.

Opublikowano

Cie pojebało? Mi terraria wystartowala na 5 letnim kompie

Ratvii.png

Akceptuje zaproszenia do PS3 od każdego!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...