Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam taki problem zbieram 120k na nową wędkę w grze łowisko (na spinning) i nie wiem która rzecz mam do niego kupić błystkę czy rybkę... kto się na tym zna bardzo bym prosił o odpowiedz... za odpowiedz oczywiście leci +/- ;)

Mam 17 lvl jak coś ;D...

Edytowane przez dawid11234
Opublikowano

temat do zamkniecia bardziej chujowej wedki nie widzialem NIGDY NIE KUPUJCIE SPINNINGU ZA 120 TYSIECY TO CHUJ NIE WEDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYDALEM 130 TYSIECY A ZLOWILEN NAJWIEKSZA RYBE 7KG WIEC NIGDY TEGO NIE KUPUJCIE ... JESZCZE DO TEGO STRACILEM @% TYSIECY NA ZYLCE I BLYSCE

Opublikowano

temat do zamkniecia bardziej chujowej wedki nie widzialem NIGDY NIE KUPUJCIE SPINNINGU ZA 120 TYSIECY TO CHUJ NIE WEDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYDALEM 130 TYSIECY A ZLOWILEN NAJWIEKSZA RYBE 7KG WIEC NIGDY TEGO NIE KUPUJCIE ... JESZCZE DO TEGO STRACILEM @% TYSIECY NA ZYLCE I BLYSCE

JA zarobiłem 300 + tysięcy na normalnej wędce (tej za 200 tysiecy) i kupiłem sobie spinning za 120tysiecy+kołowrotek za 36 tysięcy+żyłkę za 9tysięcy i błystkę za 5 tysięcy.

I wcale nie żałuję bo dosyć szybko exp i kasa leci.

Jeżeli żyłki i błyska Ci się zrywają to musisz je dopasować do siebie w stosunku do ryby jaką można na nich złowić. Np nie może być żyłka do 2 kilo a błystka do 20 kilo.

Opublikowano

moze i masz racje ale w 3 minuty po zakupie stracilem zylke za 14 tysiecy blystke za 30 tysicy ...i najwieksza rybe 8kg zlowilem a wedka za 35 tysiecy zlowilem najwieksza 18kg..

Opublikowano

moze i masz racje ale w 3 minuty po zakupie stracilem zylke za 14 tysiecy blystke za 30 tysicy ...i najwieksza rybe 8kg zlowilem a wedka za 35 tysiecy zlowilem najwieksza 18kg..

To się kupuje żyłkę za 9 tysięcy i błystkę za 5 a nie za 14 i 30 ...

Ja taką mam i nic mi się nie dzieje

Opublikowano

No nie wiem zrób jak chcesz aczkolwiek ja teraz zbieram na spinning za 800 k a nie wędkę.

Ustawie sobie bota i kasa leci jak szalona.