Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepiej kupić i na czym więcej zarobie na sieci do 4kg za 4500 ustawia się na 6godz czy wzmacnianą sieć do 4 kg za 6500 ustawia się na dobę

I jakie ryby mogę na nich złapać jakie wielkości i ile moge zarobić dziennie. Mam 9 lvl

reymysterio-sygnatura-psdcopy.png
Opublikowano

Na początek się nie opłaca kupować sieci tylko jak najszybciej uzbierać 35000 na wędkę od 10lvl i dopiero potem można coś myśleć nad sieciami. A naprawdę sieć się nie zarzuca na 6godzin tylko 8, ponieważ 6godzin trwa zarzucanie a potem 2godziny połów ryb. I jeśli wyjmiesz po 6h i 10min to na pewno nie będziesz miał żadnej ryby, zaś gdy minie ci 8h to sieć będzie pusta bo wszystkie ryby uciekną. A co do wzmocnionej sieci to nie wiem jak jest z nią bo jeszcze nie kupowałem jak narazie zbieram na wędkę za 800000

Opublikowano

Tak najlepiej wyciągnąć sieć 5 min przed czasem. Kolega najwięcej zarobił na tej sieci co ty mówisz od 3500 do 6000. Ja na 21 lvl za dość sporą rybę (23kg szczupak) mogę dostać nawet 7500 i do 3000 expa doświadczenia.

Opublikowano

pytanie nie z tematem :

czy spinning wyciąga droższe ryby czy jaka różnica ?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

pytanie nie z tematem :

czy spinning wyciąga droższe ryby czy jaka różnica ?

Podobno o wiele częsciej lapie rybe niz zwykla wedka