Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot łowisko!

shadorey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie działa tzn włącza się ale po chwili pada.

daj dokładniejsza instrukcje bo np to F3 ramka to o co chodzi? wez wszystko po kolei napisz

xxxxxxxxx Wojownik body szuka przygody ;D xxxxxxxxx

Opublikowano

Pada dlatego że nie można nic na kompie robic, tylko puścić bota i już zostawić go w spokoju. Już od kilku dni ma problemy z wyciąganiem dużych ryb. Ale takie do 40 kg mi wyciąga. Może ktoś kto się na tym zna będzie umiał to naprawić. Bo ja się nie znam.

Ramka to chodzi o miejsce w grze które nie zmienia koloru. Ja zaznaczam zawsze niebo nad paskiem z lvl.

Opublikowano

niedziala nie dlatego ze cos robie na kompi tylko poprostku po kilku sekundach mi wyskakuje jakis blad, co zrobic???

xxxxxxxxx Wojownik body szuka przygody ;D xxxxxxxxx

Opublikowano

Mi też czasami wyskakuje jakiś error. Ale to tylko przez to że przy tym bocie musisz szybko wszystko ustawić. I najlepiej operować myszką i nie przełączać żadnych okienek itp bo się zaraz mu coś po*******

Bot na spławiku mi śmiga bardzo dobrze, jedynie na spiningu coś mi dużo ryb zrywa

Mała pomoc co to tej ramki i pasku.

http://img713.imageshack.us/img713/8924/86065026.jpg

Przepraszam za pomyłkę ale pomyliłem się i wyciąganie jest pokazane na obrazku a chodziło mi o pasek. Więc F4 zaznaczamy tam gdzie jest zaznaczone wyciąganie.

Opublikowano

A mógłbyś podać źródło z którego pozyskałeś tego bota? Bo może będą mieli wersję na mój system ...

Bo ten nie chce działać..

Opublikowano

ja pomogę tak że używajcie mojego 100% sprawnego bota :>

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...