Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mógłby ktoś opisać lub dać link do prostego wytłumaczenia kodów do używania przeglądarki w ukryciu?Bo bota już napisałem a w tym czasie mógłbym robić coś innego :)

Potrzebuje między innymi

wyszukania pixla w przeglądarce i kliknięcia w niego :)

Edytowane przez Ganberd
Opublikowano

nie wiem w czym problem skoro ci działa bot w przegladarce to możesz robić co chcesz

zreszta FF musi być w systemie , a mozrepl w ff zainstalowany

a sam skrypt raczej nie działa bez uruchomienia programu ( firefox )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ja z internetu się uczę prostych komend przydatnych do robienia bota ... dopiero PixelSercha ogarnąłem i chciałbym aby ten bocik działał na nie-widoku ... podejrzewam, że jest to możliwe i proszę aby ktoś z grubsza omówił o co w tym chodzi a ja smobie sam krok po kroku dojdę :P

Opublikowano

możliwe i dla przeglądarki ale nie na twoim poziomie wiedzy, z postu świadczyło że coś masz a tu wynika ze nie masz nic łącznie ze znajomością pisania skryptów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

to móglbyś napisac mi jakieś komendy i wytlumaczyc je? albo link do poczytania? krok po kroku i się nauczę

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

to najważniejsza KOMENADA w autoit , a potem to jest język angielski , chyba że nie jesteś w nim wyjątkowo oczytany to masz tutoriale po polsku na forum

(takim czymś podobnym do strzałki co ci się rusza na ekranie, najedziesz na napis Autoit i masz tutoriale )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

to najważniejsza KOMENADA w autoit , a potem to jest język angielski , chyba że nie jesteś w nim wyjątkowo oczytany to masz tutoriale po polsku na forum

(takim czymś podobnym do strzałki co ci się rusza na ekranie, najedziesz na napis Autoit i masz tutoriale )

"jak masz powiedzieć coś głupiego, to lepiej nic nie mów"

Co ty gadasz ??? napisałem w temacie w czym problem a nie od 0 do SpeedHakera

• Dodaj nową pozycję...