Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Głupota Ludzka :) 200zł za ribka :) ?

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe

Kiedys jak grałem w CS'a ziomek kupil dla 10 osob adma Żeby go lubili...

Ale noobki ;p

Pomogłem Daj+

Opublikowano

Nom ladny noobek a te skille to naprawde takie ? Bo cos mi sie wierzyc niechce:D

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Ta postać to drop skille łatwo wbić ;] Lord małp / metki 50-55-65-85 ;) i kmyczki ;) Dziennie można zarobić nawet 2kkk ;) zwłaszcza że ku chodzi po 10-15kk duchowe a silne 25-35kk ;) nie mówiąc o walnięciu 500k-1kk ;)

Opublikowano

200zł to nic dla kolesi, ktorzy mają starszych forsiastych :). Takie dzieci dostają "kieszonkowe" wieksze niz moja mama zarabia miesiecznie...

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Dla niektórych to NIC, a dla niektórych nawet 80+ lvl (NIEKTÓRYCH TYLKO) 200zł to tyle nawet na całą grę nie wydali HEH

Licze na +

Opublikowano

ppf... nic

Aryman kiedys sie wypowiadal ,ze sprzedawal eq wybonowane na hybridzie1 chyba i od jednego kolesia ponad 1000zl wyciagnal... to dopiero hardcore i to na priva w dodatku

hersygna.png
Opublikowano

ostatnio na pl'u koles na wolaj pisal ze fms 43 za 150 zl sell'a xD na s6

Zbieram - KILIK

PROSZE o MINUSY -

Jak Niedasz To Jestes neo

Opublikowano

Też mam kumpla z "bogatej rodziny", on dziennie na różne pierdoły przewala ok. 100-200 zł a na koncie (własnym) ma ponad 60 tyś. zł.Więc dla niektórych takie 200zł na grę to nic.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Nom ladny noobek a te skille to naprawde takie ? Bo cos mi sie wierzyc niechce:D

To jest priv nie widzisz u tej postaci obok jego ze ma obs (Ostrze Boga Smoków)

1294227919.png
Opublikowano

To jest priv nie widzisz u tej postaci obok jego ze ma obs (Ostrze Boga Smoków)

Aha leże i płacze ta wojka ma OBS :D? chyba 12 duchów ^^ a co do tego teraz mam surke 73 lvl wp ;)

Opublikowano

200 zł - kupa kasy. Zresztą za tyle kasy kupisz postać z wysokim lvl na allegro :D

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

czemu by nie na monolicie (s12)

oferowali by ci po 300-400 zł ;d

jak Sygurd'owy (Mental - kumpel ) , za stal +9 oferowali 1,5 tyś ^^

Ale stal z kd ;P

coś tam chyba nawet bona miała;d

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

200zł?! za to masz postac 75lv na allegro :D no ładnie,ale tez znam takiego bogatego kumpla,to codziennie idziemy z nim do centrum i kupuje sobie bluzki za 500zł itp. :P masakryczne :P

P.S.Ładne skille na SS ;)

776078b6488a861ee94c5dec5840028f.gif
  • 5 lat później...
Opublikowano

Materiał zamieszczony w temacie jest wygasły.

Temat zamykam i kosz.

Robimy porządek w dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...