Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Atlantyda V2 SF2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam pliki serwerowe 2010 od mcncc.pl i nie mogę sie dostać na 2 poziom groty. Z pliku Setting wynika że kordy na mapę to: 1536 , 12032. W Plikach config (Channel 1 i Channel 2) mam dodany numer mapy (73 sprawdzony w index). Po wpisaniu przez GM'a komendy /warp 1536 12032 pokazuje się tylko napis "You warp to 1536 12032". Może ktoś pomóc?

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Witaj. Podejrzewam że to wina klienta. Rozpakuj swój root.epk i eix a następnie otwórz folder i wyszukaj tam atlasinfo.txt. I wyszukaj tam skipia_dungeon_02. To jest v2 atlantydy więc tak, wszędzie na początku masz napisane tam season1. Musisz zmienić na season2 i zapakowac root a następnie wklejić do klienta. Następnie cieszysz się odbugowaną atlantydą.

Jeśli nadal nie orientujesz się to masz gotowe atlasinfo.txt. Wklej do swojego roota i powinna atlantyda śmigać ;). To tyle Pozdrawiam.

Gotowe Atlasinfo.txt:

Skan:

rooney10.jpg

Hi MPC.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

komenda /go i kordy to teleportuje cie na te kordy tylko na tej mapie na jakiej sie znajdujesz

a /warp i graczy i na wybrane kordy

Edytowane przez ExPuma12
RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

@UP

przecież user Rooney10 napisał co musi zrobić

poza tym w temacie jest napisane:

W Plikach config (Channel 1 i Channel 2) mam dodany numer mapy (73 sprawdzony w index)

to nie rozumiem po co wysłałeś ten temat ? :)

gogame.png

Opublikowano

Miałem ten sam problem na początku nie moglem sie teleportować na mapę to dodałem wpisy w config w game99 i w każdym chanelu potem znów wywalało mi clienta podczas lądowania paska to trzeba zmienić ścieżkę w root atlantisinfo.txt czy jakoś tak to do kazdego channela

To jest ukryta treść, proszę

a to do game99

To jest ukryta treść, proszę

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy jest na tym forum jedna rezolutna osoba , która ma pojęcie jak odblokować Atla V2?

@Sorry za odkop , ale nie ma na forum rozsądnego rozwiązania na ten problem .