Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

którą grę wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej;]

chciał bym się was poradzić którą grę wybrać. szukam czegoś z serii gry "przygodowe" "strategiczne" ;]

szukam czegoś w dwóch kategoriach mmorpg multiplayer/solo cos w stylu metin2 gralem mialem dośc duzy lv na privach nuda a na globalu już nie zaczne więc cos w tym stylu

drugi typ gier cos w stylu farmerama/wolni farmerzy. ale w "stylu" gdyz konto na farmerama mam 67lv a na wolnych mialem 3 farmy i mi usuneli konto a zaczynal od nowa nie bede wiec cos nowego szukam;] poradźcie;]

;]

Opublikowano

1.Greopolis,Khan Online,Farmerama

2, 4Story,Karos online,last chaos,Cabal,Dragonica-taka sobie ale grać się da,jak mi się przypomni więcej to dam edita

proszę o -- --

Opublikowano

1.Greopolis,Khan Online,Farmerama

2, 4Story,Karos online,last chaos,Cabal,Dragonica-taka sobie ale grać się da,jak mi się przypomni więcej to dam edita

proszę o -- --

grepolis gralem farmerama gram nadal;] xD a mogl by mi ktos + i - tych gier? bo anzwy to ja mam w spisie xD

;]

Opublikowano

jakies + czy -?

wiecej propozycji prosze;]

MinÓsy zbieram. W gladiatusa sporo czasu gralem i gra naprawde mi sie spodobala . Ale mialem ponad 50 kont i mi sie troche znudzilo :P

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Hmm polecam ci 4story podobne do metka grafa lepsza ;) +/- gry ci nie podam bo nie grałem za długo i sporo czasu temu :D

Opublikowano

dosyć duże wymagania nie chcę mi sie opisywać ale bedę

tak miły zaczniemy od 4Story to jest bardzo fajna gra MMO są 2królestwa i kilka ras to krótki opis nie umiem opisywać gier + są takie że gra ma fajną grafike ,fabuła jest fajna,textury są zajebiste,modele postaci niczego sobie gra pomysłowo zrobiona

last chaos jak sama nazwa wskazuje dzieje się to wszystko w chaosie takim niepokoiem tutaj nie ma co opisywać fabuła taka sobie Grafika taka szaroboura ,modele postacie mi się nie podobają ,umiejetności są nieciekawe dla mnie to troche taka kicha jest

Karos online to nardzo miła gra ma fajną atmosferę ładna szata graficzna modele postaci textury wszystkie mi się podobają potwory są ciekawie zrobione jest dosyć dużo ras ok. 6-8 niepamiętam dokładnie jest nad czym wybierać gorąco polecam

Cabal jest to taka gra która napoczątku ma wrażenie nieciekawej ale potem się ładnie rozkręca staje się bardzo wciągająca ładne postacie szate graficzną starali się zrobić ładną i jest nawet spoko nie ma co mówić fajna gierka

Dragonica nie taka ciekawa kamerka od boku zx się bijesz ale gra wciąga wiem co mówie bo miałem 35levlel misje staranie porobione grafika nienajgorsza skille nawet ok o tej grze nie ma co mówić za dużo

dołoże potem coś ponieważ idę na spotkanie z kumplami

sry za ort.

daj ---