Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głupi Administartor "Mounthains"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz to się pogrążasz. Widocznie był link do innego forum/strony.

Odpuść sobie.

Opublikowano

Ja pierdolę. Ale problem. I tak za to ban jest. Nie ważne czy forum czy strona. Miałeś farta, że dopiero po 3 miesiącach dostałeś.

RAsfepN.png
Opublikowano

Chciał bym pokazać iż dostałem bana na konto,ponieważ miałem w sygnie niby reklama od założenia konta,to jakieś trzy miesiące.

Dostałem bana i patrze a tu "Rekama Forum"... Mounthains Masz ograniczony mózg,nie wiem jakich tekstów użyć byś poczuł się źle.Nie dlatego,że mam ubogi zasób słów.

Po prostu jesteś niedorozwinięty.

W Sygnie było Mcncc.pl jest to hosting plików a nie forum

Sygna nie przekierowuje na następną stronę...

Mounthains wpisał,że jest to forum nie patrząc,nie kliknął w sygne. To tak jakby użytkownik napisał,że twój łeb to kutas a ty byś to zaakceptował.

http://www.mpcforum.pl/topic/362050-mateuszsocko/page__gopid__2566490#entry2566490

Sygne miałem trzy miesiące czy tam dłużej.

PS : Zajebiste Forum xD czy twój łeb.

OMG jak jest niedorozwinięty to jego sprawa . A po za tym znasz go aby wysuwać takie wnioski ?

Opublikowano

@Up niestety nie można stron z hostingami, np stron do robienia konta czy forum.

A co do administracji to się nie pruj bo tutaj jest wzorowa.

Opublikowano (edytowane)

Mounthains to piszczel u boku kokosza, który panikuje na widok innej strony, ponieważ tak mu kazał jego pan.

Btw. Dzięki za bana - przewiduję przyszłość.

Edytowane przez morsmorsów
Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Żaden link z twojej sygnatury nie może wychodzić poza mpc! Może miałeś już kilka % i dostałeś perma. Może tylko na kilka dni?

3. Kara za link w sygnie, który nie jest linkiem do tematu na MPC, ani reflinkiem (np. www swojej strony internetowe, gry online itp.) = 5% warna.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...