Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

puntky czi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Punkty Czci możesz zdobyć na arenie wygrywając z przeciwnikami. W zasadzie one nic nie dają poza miejsce rankingowym, ale warto mieć ich dużo, ponieważ za X czci dostaniemy X cech ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Punkty rankingu (tzw czci) dają pozycje w rankingu można je zdobyć lub stracić na arenie

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Specjalista
Opublikowano

Lecz myślę że gra dla rankingu nie jest jakaś fajna, wystarczy zdobyc złoty order od pkt czci i więcej ne wbijać, chyba że mamy do tego odpiwedni lvl...

Na początku myslałem o rankingu, lecz miałem ok 10k pkt czci, a jak szukałem gościna na arenie losow to chlop po 50+lvl, a ja 37 ;d

Opublikowano

Ja zdobywam punkty czci tylko dla miejsca rankingowego... ale im wyżej w rankingu tym lepsi gracze, których terzeba pokonać...

Ja gram na s9. Mam 42 PZM maga i 7600 punktow czci...

I teraz gdy daję na arene wyskakują mi same 46 PZM Wszystkie PRo :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

te punkty pokazuja ci tylko pozycje w rankingu nic z tego nei ma zadnego profitu , bo im wyzej staneisz tym wiecej osob bedzie chcialo cie klupac

zdobywasz je na 2 sposoby

-arena wygrywajac walki (w zaleznosci ile miejsc wyzej od siebie atakujesz gracza max 200 pkt mozesz zdobyc w walce)

-oraz za rozwijanie swojej postaci tez dostajesz te pkt :)

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Za zrobienie jednej misji w karczmie też dostajemy punkty czci... Ale o wiele mniej niż na arenie lub za wygrane walki z agresorami...

Ja na 42 PZM mam 259 wygranych walk i 7700 punktow czci!!! :P

Opublikowano (edytowane)

nie wiem czy z misji cos wpada bo nie zauwazylem przyrostu po misjach a robie dziennie 300% karczmy

Edytowane przez errorice

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Idzie ale losowo chyba dostaje się cześć za to...

A zresztą ja tego też nie zauważam bo co chwilę walki mam itp. :rolleyes:

Opublikowano

doobraa zrobie podsumowanie waszych i mojej odpowiedzi

-punkty czci sluza do rankingu im wiekszy poziom naprzyklad ja mam 7949punktow czci a miejsce 17004 i dziennie atakuja mnie od 40 do 80lvl a ja mam 37 na s4 nick: El Gohan

-jak zdobyc czesc?

-arena po przez walki od 1-200czci na walce mozna zdobyc

-misja zaa kazda(kazda!!!!!!)misje dostaje sie 10punktow czci jesli nie wierzysz lub nie zauwazasz to zapisz sobie ile masz a ile po 1 misji (przyklad 7000czci po misji 7010 czci)

-mozna tez po przez sale chwaly zobaczyc kolesia obok ciebie klikasz na goscia kolo twojego nicka lub wyzej i sprawdzasz jaki ma lvl atak obrone itd. wazne jest %kryttyka bo koles moze walic po 5-10k miec 30khp a kryta 40% i walnie ci z 50k i papa(mi sie tak trafilo)