Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Up - przykładowo masz checkboxa w programie do zapisywania screenów. Jak go zaznaczysz to po kliknięciu HotKeya zapisuje screena. Jak odznaczysz to HotKey nie działa, nie ma go.

@2UP - to będzie działać? Czy HotKey będzie nadal "sprawny" tylko nic nie będzie robił? (nie mam jak sprawdzić w tej chwili)

Edytowane przez wjatek
Opublikowano (edytowane)

Uoeee..troche trzeba pokombinowac z funkcjami zeby sie po kolei moze do siebie odnosily.Np ja to zrobilem tak:

To jest ukryta treść, proszę

No i gotowe ;p Moze za bardzo kombinowalem pewnie da sie prosciej ale wg mnie tak jest prosto i tak i co najwazniejsze dziala :)

Edytowane przez wojtek333314
Opublikowano

Nie wiem za co ten minus i prosze czytajcie temat od poczatku do konca a nie piszecie hotkeyset jak autor powiedzial:

przykładowo masz checkboxa w programie do zapisywania screenów. Jak go zaznaczysz to po kliknięciu HotKeya zapisuje screena. Jak odznaczysz to HotKey nie działa, nie ma go.

A hotkeyset nawet jesli zostanie uzyty w funkcji - gdy ta sie zakonczy ,program bedzie mial na stale przypisany hotkey.

• Dodaj nową pozycję...