Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon wybrać?

Darh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam zamiar kupić sobie nowy telefon (nie biorę na ofertę typu Zetafon itd.). Cena maxymalnie do 550zł.

Chodzi mi o telefon, na którym spoko będzie się słuchać muzyki, dobry do pisania SMS, grania i surfowania po necie. Myślałem o Nokii C3-00. Co o tym sądzicie? Może ktoś mi coś doradzi. Nie chcę dotykowego i rozsuwanego - za szybko się psują.

Z góry dzięki

Opublikowano

Chodź i tak jest rozsuwany polecam ci SE C905.

Sam jestem posiadaczem i na prawdę dobrze mi się na na nim pisze SMS gra i lata po necie ;]

Jeżeli będziesz dbał to ci się nie zepsuje . ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

Xperia X8 + w zestawie masz kartke 2gb

Dobry do:

-Neta

-Gier

-Muzy

-Przeglądania MPC B)

Pomogę na PW w wgrywaniu custom romków i robieniu roota

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

ZTE BLADE w zestawie też masz kartę 2gb. Lepszy od X8.

-Większy wyświetlacz i lepsza rozdzielczość + Multi Touch

-Android 2.1 (Można aktualizować do 2.3) Chyba na MoDaCo ;> (Na x8 1.6)

-Procesor podobny

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Xperia to dobry telefon? Nie rozbawiajcie Mnie. Nie dosc ze maly ekran (przy troszke grubszych palcach pisanie ssow to katorga) to jeszcze zablokowany bootloader co powoduje brak mozliwosci update andka. Nie zapominajcie ze aytor temau NIE chce dotykowych telefonow.

Opublikowano

Samsung mounte to g ja Kup Iphone 4 a na serio to weź Tak wiem ze nie w cenie ale u mnie w Saturnie jest Samsung Galaxy Mini procek 800 mhz 320 ramu aparat 5 mpx wyświetlacz 3,5 cala

A jak masz 2000+ to kup jak ja samsuna galaxy s II :}

A jak dotykowe ci się nie podobają weź Samsung s7350 Ultra style :]

Opublikowano

Polecam Sony Ericsson W300i sam taki mam, jest to telefon muzyczny, z klapkom która chroni przed porysowaniem ekranu (jak zamkniesz to masz taki mały wyświetlacz )

W tym telefonie można też poszerzyć pamięć płatnie, ogólnie ja za telefon zapłaciłem 500 zł , a resztę zobacz sobie na internecie, wpisz Google :P W dodatku ładnie wygląda :rolleyes:

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

co wy macie do xperii x10 mini pro ? Dobry fon i Tobie go polece

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Xperia to dobry telefon? Nie rozbawiajcie Mnie. Nie dosc ze maly ekran (przy troszke grubszych palcach pisanie ssow to katorga) to jeszcze zablokowany bootloader co powoduje brak mozliwosci update andka. Nie zapominajcie ze aytor temau NIE chce dotykowych telefonow.

Dobrze kolega napisał. Nie należę do karłów, więc jak mi ktoś walnie zbyt małe klawisze, to będę musiał patyczkiem klikać ;/

A co sądzicie o tej Nokii C3-00?

Opublikowano

Polecam

4G+++

Nie chcę dotykowego i rozsuwanego - za szybko się psują.

Nie doczytałem :unsure:

8a791ncfpy1d.png

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

dotykowce się nie psują, skąd w ogóle taka teoria ?

fajny telefon to nokia C3 touch and type, będziesz miał i dotykowca i normalną klawiature

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...