Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Philippines Albo Korea

dybeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam pytanie czy mozna grac na tych serwerach

jesli tak to sa duze lagi?

Nawet sygnaturki se strzelic nie mozna

Da Noob xD

Opublikowano

to nie są żadne serwy. to inne oddzielne gry w których trzeba się rejestrować i je pobrać. w wr philiphines da się grać ale są zajebiste lagi. jedyne czym się różni od zwykłego to brak haków. w korean nie pogra się na 100% bo trzeba mieć koreański pesel,ip i numer telefonu przez który aktywujesz konto. a korean jest najlepszy zdecydowanie.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

dzieki za pomoc daje 5

Nawet sygnaturki se strzelic nie mozna

Da Noob xD

Opublikowano

@ m@aniek szybki jesteś

To tak nie polecam lagi w ch** na warrock filiphines ale na warrock korean nie znam tego dokładnie ale (chyba) nie ma lagów ale jeśli są i tak bym w to grał bo all bronie za darmo itd ;].

Pzdr władzio.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

@ skoro mówi że najlepszy to najlepszy a nie grał bo sie nie da.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

na koreanie też są lagi i to duże .. szkoda xD żeby zabić kolesia musze 50 ammo z m60 użyć

@down a co ma komp do laggowania ?

Opublikowano
!!

jest jedna rada na to ,zainwestuj w neta,ja mam 10 mb i nie narzekam -gdzie chce tam wchodze bez problemowo!

a ja mam virgin 20mb i mialem problem z wejsciem na philipines!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

ja gralem na phili znaczy sciagnelem ale niemogem zrobc account ;/

a korean to zupelnei cos innego wszystko jest za darmo oprocz premki sa tam takie itemki w item shopie ,jakich niema na internaional nawet wG1 ;p tlyko wada jest ze latwo mozna bana zlapac nawet jak niemasz hakow jak masz np bardzo dobre staty to mozesz dostac banikaa ;/ i jeszcze 1 ten koles co ma premke to moze nawet cie kick z rooma tylko naciebie nacisnie a jego nie mozna;p ale itak lepszy od international

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

@up tak wkońcu korean najlepsza wersja xD chyba nawet sobie zainstaluje i popykam , jedynym minusem są lagi ... ale za to można potestować fajne bronie i dobry poziom graczy jest z tego co pamiętam często grają tam zestawami dwoma :

1) psg + glock = masakra na koreańcu

2) rpg + -||-

ogółem jak by się dało grać to polecam ^^

a co do filipina to lagi będą więc pzdr

Opublikowano

nie prawda

ja gralem w philipines i nie mialem lagow

i tak wogole to nie gadajcie glupot bo w wr korean sa lagi

troche sie wam pomylilo:)

a wiem bo gralem w obydwa wr

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@up lol koleś a co pisałem " jedynym minusem są lagi " chodzi tu ofc o wersjie koreańską . Ta a ta filipińska to nie był czasem inter ???

@edit M@niek możliwe że grał przed wprowadzeniem sms , ja np tak założyłem acc na koreanie

Opublikowano

UHAUAHUAHU myślicie że się nie da grać?? żal was wystarczy mieć konto i instalkę i gramy a nie zmiana proxy itp.

o.O
Opublikowano

@up serio ??? jak bym nie wiedział a panu RMCF1902 to już dziękujemy widać że w koreana nie grałeś wystarczy ściągnąć Nexon Plugin czy jakoś tak logujesz się na niego wybierasz warrocka i ściągasz . Po ściągnięciu i zainstalowaniu odpalasz Plugina znów wybierasz Warrocak i grasz na koreańskiej wersji ...

Opublikowano

m@niek pozwole ze cie poprawie sa serwy takie jak w chapter2 np.france,germany sa takie ale musisz miec specjalny chincki email i kod pocztowy czyli zip code a po za tym aktywujesz odbiorem jak list.ale daje ci 5

Nie hackuj na poland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAMIETAJCIE ROZWALE WAS NA CQC !

Opublikowano

rmcf nie trzeba miec koreanskiego ip wystarczy filtr panstwowy a nie i nie rob innych w konia .filtr panstwowy jest zazwyczaj dawany przez neostrade i zmienia ci sie ip odpowiednio do strony.

Nie hackuj na poland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAMIETAJCIE ROZWALE WAS NA CQC !

Opublikowano
a ja mam virgin 20mb i mialem problem z wejsciem na philipines!

o boże to nie ważne jaki masz net czy masz neostrade 512 kb czy neta 50 mb ... mój ojciec ma wlasną sieć internetową i mogę ustawić sobie prędkość w h.. ale i tak prędkość mogę mieć 50 kb ściągania np. bo się nie liczy tylko jaką ty masz prędkość (nie mówię ,że to się nie liczy )ale liczy się też jaką ma ktoś inny prędkość.

EvANeScEnCe 4 EvEr

MpC FoRuM 4 EvEr

NaRuTo 4 EvEr

PoZdRo By KoReXuS ( Giermek 16 )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...