Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jargames wotlk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Od jakiegos czasu gram w WoW'a na tym serwerze,ale jednak ciagle nie znalazlem dobrego sposobu na golda. Probowalem jc i enchanting,ale cos mi to nie idzie. Sa jakeis sposoby na szybkie,badz regularne zbieranie pieniazkow?;d

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Jedną z najbardziej opłacalnych i zyskownych profek jest Inskrypcja zrobienie glypha prawie nic nie kosztuje bo są matsy do kupienia na tym calych targowisku a za jednego bardziej rzadkiego glypha dostajesz nieraz po 2kg gloda ale ale żey mieć z inskrypcji jakieś zyski trzeba najpierw w nią włożyć sporo golda ;(. Następne profki są to własnie JC i ench ale jeśli nadal ci mało golda to rób pozostałe profki cyzli alchemie, Lw, BS i Tailo do tego załatw sobie recki za primki z icc i sprzedawaj te itemki ( jeden taki item to z 50k golda+) lub dla odmiany rób pugi i zbieraj primki ktore potem sprzedasz na ah po jakieś 15k golda. Jako ja na tym servie nie miałem problemu z goldem ;)

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png