Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Co do Gordona !

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wbijam dziś na g****&sys.**t i pisze to :

GCA 1.5.3. might be detected for some users - Do not start a new thread about it

I chce was przestrzec że PRAWDOPODOBNIE JEST GORDON 1.5.3 DETECTED , U WIEKSZAŚCI OSÓB TAK JEST.

Więc jeżeli hack crashuje nie właczać go.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JEŻELI DOSTANIECIE BANA NIE WINA FORUM , ANI TEGO CO DODAŁ HACKA.

POPROSTU DETECTED I NIE GRAĆ !!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie obchodzi mnie to czy go zamkniecie ale chce tylko WAS OSTRZEC !

Aby nie było tematów "ban za co ?" itp.

Proszę o przeniesienie czy podpiecie :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Liczę na pluski :)

Opublikowano (edytowane)

MaxAnnhilatorze.. Takie tematy to raczej nie w dziale głównym jest od tego dział hacki... To po pierwsze.

Po 2 to na razie w moim temacie nie zmieniam na detected bo Gordon tego oficjalnie nie ogłosił, gdyż nie każdemu nie działa

Edytowane przez Angel Heart
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

KU*WA !!

............................

Ogłosił czytaj na forum gordona !!

2.Nie może być w dziale hacki bo musi zatwierzić MODER ALBO KID MOD !!!

Nie muisz odpowiadać.

Nie spam mi tutaj.

Opublikowano (edytowane)

Max forum nie chce flamewaru, a szczególnie Ci którzy tym forum się zajmują (moderatorzy, administracja) więc skończ !

Mi jakoś Gordon działa i nie crashuje więc nie każdy ma takie problemy

Prez to że napisałem że gordon tego nie ogłosił miałem na myśli to :

beztytuuwrl.jpg

Hmm jakoś tu ani w loaderze nie widze napisu "detected" więc nie każdy ma problemy

btw ja mam czyste konto pod wzgledem warnow i nie chce tego zmieniac

Edytowane przez Angel Heart
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Napisałem ŻE DLA TYCH CO IM CRASHUJE !

A GORDON NIE DAŁ TAM ŻE DETECTED I INNY ...

TYLKO NA ŚRODKU EKRANU PISZE !

BO NIE JEST W 100% PEWIEN !

ALE BYŁO NA TEN TEAMAT I TYLE !

DAJ SPOKUJ TO BYŁO INFO A NIE DYSKUSJA DARUJ SOBIE !!!

Opublikowano

Bardzo ważne info nie ma co ...

I tak 99,99% osób, które używają jakiegokolwiek hacka zostanie zbanowane.

Ja np. dostałem bana na 2LT1 za - AutoClick (do Silkroad Online) xD

Co z tego że wydałem 500zł na CA. Ban za nic i tak poleciał -.-

Ciekawe.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Tak się zapytam NIE PASUJE ???

Chociaż coś Npiasłem CO GORDON NAPSIAŁ CHYBA SE DLA JAJ TEGO NIE PISAŁ !

Opublikowano

Max

wiem że jesteśmy kolegami

ale powie ci jedno

nie chce się kucić

ale co ty za k__a głupota wygadujesz

Gordon nie jest jeszcze znany CA eu

bo oni są o wiele do tyłu za NA

;D

Gordon jest Undetected

signaturen.jpg

pomoc.png

Opublikowano

Max gordon napisał że gsys może być detected dla niektórych osób, a napisał to po to żeby nie było spamu na jego forum... (prosi o nie zakładanie tamtów o tej tematyce)

Ogólnie to używanie każdego hacka może skończyć się z bannem, więc nie wiem co jest w tym takiego dziwnego... Ja jakoś hackuje od wydania gordona i banna nie mam.

@Modki, kidmodki

Chyba tem,at czas zamknąć, bo zaraz się zacznie kłótnia i będzie **** a temat i tak nie wnosi za wiele do działu, bo na forum już dawno nie widziałem żeby ktoś jęczał że ma banna po tym jak używał hacka, bo każdy kto używa jakiegokolwiek hack musi liczyć się z bannem

sygnatura_old.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...