Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Clan of Combat Arms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakoż iż nie byłem nigdy wcześniej w tym dziale nie wiem czy ktoś miał taki sam problem itp.

Mój problem polega na:

Zakładaniu klanu- wpisze byle jaką nazwę i nic pisze ze zajęta lvl mam SFC2 więc chyba odpowiedni do założenia proszę o pomoc próbowałem wyłączać włączać i nic.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

sprawdź czy Cię ktoś już nie zaprosił to jakiegoś clanu.

jak up wspomniał, sprawdź czy nazwa nie jest zajęta. check

Jakby miał oczekujący clan nie mógłby raczej założyć w ogóle nowego (nie miał by przycisku do tego)

Tak jak UPy napisały musisz kliknąć "check" i wpisywać nazwę, aż któraś będzie porawna

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

up jak złą powiedz dlaczego jaka powinna być itp. Jak coś to nie mam zaproszenia żandnego

Opublikowano

Wpisz swoją nazwe i bez tych "specjalnych znaków" i potem zatwierdz ;D

Wlaić to czy jest zajęta i tak ci pokaże na czerwono i tak wiec wal accept , i powinno pujść chyba że zajęta tyle powiem.

Opublikowano

To to wiem ale nawet jak wpisze byle co co na 99% nie jest zajęte to i tak ZAJĘTA NAZWA! Macie jakiś sposób na to?

Opublikowano

Toż przecież nie dodaje tych znaków co wpisze to jest zawsze zajęte!

Opublikowano

Też miałem ten problem i nic sie nie dało zrobić poczekaj aż nexon zupdatuje staty bo może jeszcze na stronie masz inny lv albo co..

76561198090890807.png

Opublikowano

Up dziękuje za pomoc a Strucel czy ty jesteś aż na tyle tępy przecież od samego początku wymyślam takie nazwy w których nie ma znaków '/'/'/ i których na pewno nikt nie ma!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...