Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] Świat Bez Ograniczeń.

Neon757

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak na razie szukam ludzi do gry na serwerze Terraria ponieważ zamierzamy kupić z przyjaciółmi serwer VPS. Potrzebuję jak najwięcej osób do gry. Serwer będzie free build. Jak na razie serwer stoi u mnie na komputerze, oczywiście bez hamachi. Oczywiście serwer VPS nie będzie taki tani bo aż 196 zł. Dodatkowo do dyspozycji graczy będzie serwer TeamSpeak 3. Jeżeli jest ktoś zainteresowany grą proszę kierować prośby na moje PW według tego wzoru:

Nick:

Mikro:

Ile grasz w Terraria:

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:

GG:

Dla pierwszych 5 osób które się zgłoszą i rozpatrzę je pozytywnie będzie nagroda w postaci iteamów na serwerze (5 do wyboru jeżeli możliwe to cały stack), możliwość własnego kanału na TS3 oraz KONTO PREMIUM na serwerze Minecraft(Tak też będziemy posiadać).

Jest to oferta specjalna !!

Jeżeli ktoś chce przetestować co i jak będzie działać na serwerze Terraria proszę o napisanie na PW swojego gg/skype to odpiszę i podam IP do testu.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: SpLaT

Mikro: Niestety nie.

Ile grasz w Terraria: od 16 maja

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Bo niema innych fajnych a ten moze byc super

GG: Nie uzywam ale moge pobrac.

naruto2s.png
Opublikowano

Nick: Rayan2134

Mikro: Posiadam

Ile grasz w Terraria: W terraria nie gram dość długo bo od jakiś dwóch tygodni, nie znam się zabardzo na tej grze dlatego chciałbym dołączyć do jakiejś społeczności tej gry gdzie będą pomocne i miłe osoby.

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Chciałbym grać na serwerze ponieważ gra w singla nie przynosi mi aż takiej frajdy jak gra na multiplayer z innymi graczami z Polski czy nawet ze świata.

GG: 8621928

Opublikowano

nick:lotr

mikro:tak

Ile grasz w terraria :tydzień ale ogarniam tą gre

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze : Chciałbym zagrać na fajnym serwerze terraria i pograć z normalnymi ogarniętymi ludźmi i przyznaje że zainteresował mie ten minecraft premium.

Nie mam GG ale za to skype : dzul1602

mca.png mca.png

mca.png vipersig.jpg

Opublikowano

Nick:Janikl

Mikro:Tak

Ile grasz w Terraria:Około 2 tygodni

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:Wydaję mi się,że może być ciekawie :>

GG:149451

Opublikowano

Nick:TheKarpies

Mikro:Tak

Ile grasz w Terraria:Od początku tej gry (nie wiem ile to jest dokładnie)

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze:Szukałem bardzo fajnego servera, sprawdzałem już wiele, i ten server zapowiada się najlepiej.

GG:32951609

Opublikowano

Nick:luki1301

Mikro:Nie

Ile grasz w Terraria:Od początku tej gry (16.05.2011)

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Bo chciałbym zagrać na MP bo na singlu już mi się nudzi, a razem raźniej. Ten serwer zapowiada się najlepiej ze wszystkich jakie widziałem i w dodatku VPS ^^.

GG:34577501

Pomocnik
Opublikowano

Nick: Dubler

Mikro: jest

Ile grasz w Terraria: od dzis, ale mi sie calkiem spodobala, gralem dlugo w minecrafta

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: szansa na vps, bez hamachi, lubie budowac w zgranej ekipie

GG: 5169464

Opublikowano

Nick: Wojtab

Mikro: Tak

Ile grasz w Terraria: od 23 maja

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Chcę na nim grać, gdyż zapowiada się ciekawie oraz chciałbym pograć na jakimś fajnym multi z fajnymi ludźmi.Też dlatego, że nie ma żadnych innych fajnych serwerów.

GG: 13631165

Opublikowano

Nick: Bobu

Ile grasz w Terraria: Okolo miesiąca

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Szukam ciekawych ludzi z ktorymi mozna zbudowac cos ciekawego bo w Single zbyt nudno..

GG: 727600

czy ktos wogole przeglada temat?!

Jebać to!

Opublikowano

Nick: get siie

Ile grasz w Terraria: z 3-4 tygodnie

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Szukam ciekawych ludzi z ktorymi mozna budowac rozne fajne rzeczy

gg:32380620

Opublikowano

Nick: Tomek

Mikro: Mam

Ile grasz w Terraria: 3 tygodnie

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: bo na singiel Player mi się nudzi

GG:Mam ale nie używam

Opublikowano

Ja mam pytanie , czy wy macie cos z oczami ???

Wyraznie napisal :

Witam.

Jak na razie szukam ludzi do gry na serwerze Terraria ponieważ zamierzamy kupić z przyjaciółmi serwer VPS. Potrzebuję jak najwięcej osób do gry. Serwer będzie free build. Jak na razie serwer stoi u mnie na komputerze, oczywiście bez hamachi. Oczywiście serwer VPS nie będzie taki tani bo aż 196 zł. Dodatkowo do dyspozycji graczy będzie serwer TeamSpeak 3. Jeżeli jest ktoś zainteresowany grą proszę kierować prośby na moje PW

Ja swoje podanie juz wyslalem mam nadzieje ze zostanie rozpatrzone pozytywnie , Dziekuje .

Opublikowano

Nick: Kleju124

Mikro: Tak

Ile grasz w Terraria: Jestem początkujący ale szybko się uczę.

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Ponieważ nie widzę innego serwera Terrarii, no i single jest już nudny.

GG: 10892573

Opublikowano

Nick: [Pl]MePitBull[Ps2]

Ile grasz w Terraria: Zacząłem grać w Terrarie Niedawno gdzież 2 tygodnie, Ale strasznie jestem dobry w Terrarie.

Dlaczego chcesz grać na tym serwerze: Chciałbym grać w ten oto Multiplayer ponieważ, lubię gry z innymi kiedy wchodzę na jakiś Multiplayer jest zawsze mało graczy ale myślę że na tym serwie to się zmieni.

GG: 33834673

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...