Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Odpalanie Cross Fire

0ryginalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja natomiast mam podobny błąd :D

43c1f40efc9d.png

Podejrzewam, że jest to efekt MAITENANCE na serwerach CF. Po prostu trwaja prace konserwacyjne. A moze w koncu zajma sie tymi jebanymi hakami i aimami poprzez nowe update :/ . Bo wczoraj tego w pizdu bylo...

jqeuR.png

Opublikowano

dziala wam juz bo mi nie tylko teraz cos innego wyskakuje "File is changed : w[2007] L[0] crossfire.exe

Bywalec
Opublikowano

"File is changed : w[2007] L[0] crossfire.exe" tez mam coś takiego chyba jakieś prace konserwacyjne...

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Tak trwają prace konserwacyjne ponieważ chcą zlikwidować te hacki, aimy, speedy... Wczoraj tego od ch... latało na serwerach :/ az kurwicy dostawalem na ich widok.

jqeuR.png

Opublikowano

A jak ostatnia sierota zrobilem dwa razy reinstall i zapuscilem skana antywirusowego :) hahahah

czekamy zatem az naprawia serwa

swoja droga z tymi hackerami nie da sie grac... to totalnie bez sensu...

Opublikowano

@ UP

Dostajesz plusa za ten post. Też nie widzę sensu gry z tymi ciotami co używają hacków... Jaki jest sens , że rozpierdolisz wszystkich przez wszystkie rundy ? :/ Dlatego jak ktoś mi się chwali ratio powyżej 2.0 i nie ma zbyt wielu meczy TDM to juz mi podpada jako aim/speedhack/1hit/wallhacker .

jqeuR.png

Bywalec
Opublikowano

Visual C++ Runtime Library Runtime wyskakuje taki błąd wszystkie c++ odinstalowałem i dalej to samo... żaden re-install gry nie pomaga.

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

a ja mam nadal błąd File is changed: W[2007] L[0] crossfire.exe wtf?

Mi tam już działa ;] Spatchował się cf i wszystko jest OK.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

No mi teraz patchuje sie znowu :D czyli moze hacki i aimy znikna ! YEAH!!!! HELLLLLL YEAHAAA!!!

EDIT:

Yeah ! Działa !

Ale niestety speed hacki cały czas popierdalają ;/

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Sh cały czas działa. Powinni zrobić inne zabezpieczenie.

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...