Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiedźmin 2 na xbox 360.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Doszły mnie słuchy, że ma wyjść wersja Wiedźmina na xbox'a 360, nawet z LIVE'm! Nie mogę się doczekać, ponieważ na moim kompie nie ruszy ( 1 się zacinała nawet ). Niby jesienią, ktoś jeszcze coś wie na ten temat? Chętnie dowiem się nowych informacji.

Opublikowano

Ja słyszałem że wiedźmin 2 będzie tylko na Windowsa i na żadne inne systemy operacyjne ;/ Chciał bym żeby wyszła na Xboxa ale cóż może akurat będzie na konsole ale widzę marne szanse :(

Opublikowano

Ja słyszałem że wiedźmin 2 będzie tylko na Windowsa i na żadne inne systemy operacyjne ;/ Chciał bym żeby wyszła na Xboxa ale cóż może akurat będzie na konsole ale widzę marne szanse :(

To się ogromnie mylisz. Na targach 6-8 czerwiec ma być jakaś niespodzianka od Wiedźmina dla graczy posiadających konsole xbox 360.

Opublikowano

@Przezorny

Właśnie na padzie do x360 jest lepsze sterowania i to praktycznie w każdej grze. Samochodówki, czy sportowe? Nie ma porównania. FPS to też szczyty możliwości. Wiedźmin będzie miał podobne sterowanie co fable 2, więc też nie będzie najgorsze.

Opublikowano

Czy aj wiem czy będzie zjebane sterowanie? Porzyczyłem od znajomego Dragon Age na xboxa i całkiem przyjemnie sie grało, a gdy kupiłem sobie tą samą grę na PC to już taka masakra. Nie mogłem się w niczym połapać. Z czasem to ogarnełem ale na xboxie miałem 0 problemów ; p

Opublikowano

@Przezorny

Właśnie na padzie do x360 jest lepsze sterowania i to praktycznie w każdej grze. Samochodówki, czy sportowe? Nie ma porównania. FPS to też szczyty możliwości. Wiedźmin będzie miał podobne sterowanie co fable 2, więc też nie będzie najgorsze.

W fps'ach jest lepsze sterowanie, dlatego że tam jest wspomaganie aim'u a co do tematu to muszę xboxa zakupić :D.

cabancomeon.png

Sygnatura zrobiona przez tego PANA