Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znęcanie się nad dziećmi [+18]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jak chcesz, to możesz i konia zwalić.

76561198014515809.png

Opublikowano

Ja pierdole odwalcie się od tego biebera... Co on Ci zrobił? bo inni go nie lubią to chcesz być modny i fajny też go nie lubisz?

Nie żebym lubił jego piosenki,ale nie miał mutacji to odrazu się wyżywacie? bo dziewczyny zarywa? tyle odemnie... idiotyczny temat.

Dawajcie sobie minusiki mnie to nie rusza ; >.

Opublikowano

czemu biber to zjeb>?

1Pedalskii wyglad

2Glos jak alwin i wiewiorki

3Starzy maja kase wiec mysli ze kox

4Nigdy sie nie najebal

5Dziecko disneya

6Zarywa do rihany

7Nosi Ciuchy z targu prawdziwe ciuchy to sa halowki z adidasa bluzka z nike i spodnie z reeboka a majtki i skarpetki to tradycyjnie lateksowe i lidla

8upuscili go jak byl maly

9 robiony invitro

10 pedal

11 pedofil

12 gej

13 kutas

14 smiec

15 jednostrzalowiec

Przepraszam za wuglaryzmy ale to jest calkowita prawda chcecie wiecej ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

czemu biber to zjeb>?

1Pedalskii wyglad - Może ty wstaw swoje zdjęcie.

2Glos jak alwin i wiewiorki - Pochwal się swoim ;)

3Starzy maja kase wiec mysli ze kox - Czytałeś w ogóle trochę o nim? Miał trudne dzieciństwo ;]

To jest ukryta treść, proszę

4Nigdy sie nie najebal - skąd wiesz? :>

5Dziecko disneya - ii? Jakoś zarabiać trzeba, to jest jedna z wytwórni wspierających młodych artystów

6Zarywa do rihany - zazdrośc?

7Nosi Ciuchy z targu prawdziwe ciuchy to sa halowki z adidasa bluzka z nike i spodnie z reeboka a majtki i skarpetki to tradycyjnie lateksowe i lidla - co ty o tym wiesz

9 robiony invitro - skąd takie info?

10 pedal -||-

11 pedofil -||-

12 gej -||-

13 kutas -||-

14 smiec -||-

15 jednostrzalowiec -||-

Przepraszam za wuglaryzmy ale to jest calkowita prawda chcecie wiecej ?

Ja tam nic do niego nie mam ;] Nie słucham jego muzyki.

Po prostu mu zazdrościsz, bo doszedł tak daleko od zera.

EMPTY :C

Opublikowano

Szkoda tylko że wy nigdy co go obrażają nie osiągną tego co on poprostu mu zazdroszczą lasek jakie ma itp tylko że wy będziecie gnić w jakieś jebanej dziuże a on w willi w los angles i taka jest rużnica ja nie słucham jego muzyki ale nie rozumiem takich zjebanych debili co zakładają takie tematy. Ma ktoś coś do mnie ? na profilu jest adres

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Dokładnie wszyscy mu zazdroszczą że doszedł tak daleko, ja tam do niego nic nie mam, nie słucham jego muzyki...

Opublikowano

co do Nupbuster i jargen12 to pewnie są jakieś jebane 12 latki z pryszczatym ryjem i obwisłym brzuchem którzy napierdalają ale na kompie caly dzieć i ćwiczą wyrzutnie

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

12 lat widze ze ty masz skoro taka liczba ci tylko w glowie tkwi

nastepne dziecko chce zebym go przez micro zgasil hah jak ja lubie ta zabawe

biber to pedal i 3/4 calego swiata mnie poprze wiec przeglosowane

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano (edytowane)

Nie podniecaj sie tak bo sie spuścisz i co będzie jebałą całą chata twoimi zbukami jergen przez neta każdy cwaniacz taka prawda ... pewnie w realu w szkole ściany podpierasz

A co do 12 lat to możesz sie zdziwić

Edytowane przez Szamak

Opublikowano

Przecież...

Jak on może być gejem, skoro jest bodajże, z Seleną Gomez... albo się spotykają, i takie tam.

Polska mentalność - Nie znacie sytuacji, a robicie z tego wyrachowaną historię.

To, że jest bogaty, nie znaczy że robi z tego aferę. Nawet czasami obdarowuje swoje fanki.

Ja nie lubię tylko jego piosenek.

Do osoby - nic nie mam, w końcu to człowiek, prawda?

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Mnie jebie biebier więciej go gimbusie reklamuj.Właśnie dzięki anty fanom biber jest tak znany.Dając to tutaj właśnie go reklamujesz i wiedz że Cię wyruchał bo właśnie zrobiłeś mu reklame.

W SKRÓCIE:

Jebie mnie wykurwiaj reklamować kogoś innego.

Opublikowano

tego pedalskiego głosu mu nie zazdroszczę wole być nikim niż polowa świata miała by mnie uważać za pedała

hahaha a ja bym chcial zeby polowa swiata uwazala mnie za pedala jakbym mial szanse przeleciec Selene Gomez xD

@topic

troche mnie to dziwi ,ze teraz tyle wiary nic do niego nie ma xD

osobiscie nigdy nic do niego nie mialem ,a i nie wiedzialem co inni do niego mieli ,ale to chyba przez to ,ze kiedys jak go nie lubiales byles fajny a na telefonie miale 70% spoleczenstwa nute baby baby :D

@up

po "jebie mnie" ma być kropka (.)

hersygna.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...