Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Poszukuje] Kogoś kto uciągnie serwer i nagra ze mną jakieś let's playe ;)

Fepesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony Mikołaj, nie długo bd miał 14 lat, na komputerze przebywam dziennie około 5/8H.

Ostatnio nudzi mi się na komputerze i myślałem, że ponagrywam troszkę z bratem let's play'e lecz i ja i on mamy słabe internety.

(ja 1mb on 2mb) - Gdy ja założę serwer mu się strasznie "lami" gra i na odwrót.

Dlatego wpadłem na pomysł, że może tutaj znalazłbym jakieś 2/3 osoby do nagrywania let's play'i, moim zdaniem może te nasze przyszłe let's play'e były by inne niż te co są na internecie (1/2 osoby są, a nu nas ze mną były by 3/4 osoby).

Jeżeli chciałby ktoś ze mną nagrywać let's play'e lub przynajmniej pożyczyć swój (dość dobry)internet(w sensie, że serwer:D) proszę pisać w tym temacie lub do mnie na PW.

Wymagania co do wieku to myślę, że minimum 12lat. Proszę podawać imię, wiek, czas na komputerze(dziennie) i coś o sobie.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

Witam ! Ja bym mógł z wami pokręcić Let's Play'e ale niestety serwera nie dam rady pociągnąć. Mam słabszego kompa i do tego net 2mb. Za to chętnie bym z wami mógł nagrywać Let's Play'e .

14

Co mnie wiąże z MC

W samego Minecrafta gram od bodajże miesiąca , moim głównym atutem w tej grze to pomysłowość. Uwielbiam ogólnie wymyślać a następnie realizować to nowsze projekty. Szukam kogoś z kim mógłbym spędzić miło czas , mam nadzieję - z wami to by wypaliło.

Coś o mnie

Mam na imię Maciek , interesuje się skatingiem ( dokładniej jeżdżę na desce ) Uwielbiam uczyć się ciągle nowych kombinacji , tricków itp. Również mam chopla na punkcie deski , ciągle bym chciał coś do niej kupić. Ogólnie jak każdy inny uczę się i chodzę do szkoły. Kiedy mam czas wchodzę do wirtualnego świata internetu oraz gier i lubię się trochę zabawić

Opublikowano

OK Bardzo chętnie pograł bym z kimś, kto jest w mniej więcej takim samym wieku jak ja, chętnie z tobą zagram. Czekamy na więcej osób i może ktoś uciągnie serwer ?:<

EDIT

Proszę o podawanie kontaktu i czy ma się mikrofon czy nie.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

13 lat

Net:

2 mb

Ram:

4 gb

Mikro:

Tak

Czas:

Dni robocze 6h

Weekend 12

Dobrego neta nie mam ale chciałbym nakręcić z kimś let's play'e

Opublikowano

Cześć. Ja chętnie mógłbym z wami grać.. lub pomóc w nagrywaniu. [ mam słaby komputer ale zawsze mogę pomóc ;D ]

A więc nazywam się Mariusz, mam 14 lat. Posiadam mikrofon niestety nie przeszedłem jeszcze mutacji ale głos chyba mam spoko ;D

Mój staż w minecraft'cie to 8 miesięcy.

/ / nie mam orginalnej wersji mc //

Dziennie zależy od dni to przegrywam w minecrafta jakieś 3,4 godziny a ogólnie na komputerze 5,6 godzin.

W weekendy oczywiście trochę dłużej. Jeśli byłbyś zainteresowany moją osobą abym grał z wami .. to odpisz na pw.

Z góry dziękuję..

+

Opublikowano

Ja mam dobry pomysł na let's playa, w weekend się trochę ponudzę, więc mogę coś nagrać - ale ja i ja uploaduję, to będzie rozdzielczość 16:9.

Postaram się jeszcze wyrównać dźwięk na beta testach żeby jeden nie mówił cicho, a drugi nie krzyczał, jakoś się to ogarnie.

Mam 14 lat, nazywam się Kamil, moim hobby jest Zupa Pomidorowa, słucham Justina Biebera, moimi ulubionymi spodniami są dresy, mutację przeszedłem, ale nie mam grubego głębokiego basu , ani piskliwego głosiku. Testowałem go nagrywając krótki filmik minutowy i efekt nawet nie taki zły. Niestety będę grał na trzeźwo ale myślę że to nie problem. Zdrowy umysłowo.

gg 12753084, mam skype, ale to podam na gg.

a to moja idea -

gramy na survivalu cały czas, z tym, że w przyszłości podzielimy się na 2 grupy, jedna wybuduje zamek , a druga będzie próbowała go zdobyć, coś w tym stylu.

W 4 osoby się coś nagra, tylko sporadycznie trzeba mówić.

Moim celem jest nagranie 100 filmików w miesiąc, myślę , że damy radę .

Mam premium i będę grał tylko z osobami które również mają PREMIUM !

Na większą skalę bez premium nie da rady.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Przyjmuje:

PedoÐres

llancer

oraz Lufcik(brat cioteczny)

Proszę o kontakt do llancer-a na PW.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

Siema mam na imię Damian

Internet mam 20GB

Robiłem Serwer ale nikt się na niego nie skarżył ze były lagi.

Mam Skypa

Skype to flamekid.1

Mam Mikro

Gram w MC od wyjścia tej gry więc wiele wiem o tej grze.

chętnie zrobię z tobą let's play minecraft.

sam mailem kiedyś taki pomysł ale nie wypalił

Mogę z wami zagrać nawet zrobić serwer tylko podajcie datę kiedy się zaczyna na mym skypie

Opublikowano

siema moge utrzymac serwer i nakrencic let`s playe

hoc mam 10 lat nie odrzucaj odrazu. gram w minecrafta 6 miesiency miałem własny serwer ale został zniszczony

jak cos moje gg 31975038

PS dawno hciałem nakrencić lets pleje.

Opublikowano

w sumie tamta ekipa nie chce pracować szukam następnej, kto uciągnie serwer?(PW) kto nagra LP(let'sPlay, PW)

Pisz do mnie!

Kiedyś zbierałem minusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...