Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie psp kupić

BuryZenoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie chciałbym kupić PSP jakie? oprócz psp go

i jak psp przerobić żebym mógł sobie za darmo pobierac gry i czy bedzie można po przeróbce grać w sieci.

sugnadlakelkela.jpg
Opublikowano

nie lepiej poczekac na ngp? jezeli ci szkoda kasy to i tak psp po wyjsciu bedzie tansze i zaoszczedzisz troche :P najlepiej kupic najstarsze psp albo 2000 a tutoriale jak przerobic psp znajdziesz na yt

Opublikowano

a ja polecam PSP 3004 + Przerobić na 6.20 PRO-B5 Pernament Patch.. Dobre i nieskomplikowane.

PS. Chociaż, 2004 w dół są chyba łatwiejsze do przerobienia, czyli po prostu lepsze. Nie wiem. Jak chcesz.

Opublikowano

zrób tak jak @UP mówi... psp 2004 w dół ale upewnij się że ma niższy numerek pod baterią NIŻ 8D a najlepiej zapytaj się o model płyty głównej tzn MUSI BYĆ NIŻSZA niż TA-088V3...

Ale ja bym na twoim miejscu poczekał na NGP...

Teraz PSP to jest staroć a to co będzie z NGP to ... brak mi słów xD

Opublikowano

Jak wyjdzie ngp to szybko się go nie przerobi. A jeśli chcesz kupić psp tylko po to, aby grać w gry za free, to obojętnie jaką wersje.

PSP 3k możesz wgrać Pro-B6

PSP 2k poniżej w/w płyty możesz wszystko

PSP 1k tutaj niezależnie jaka wersja i tak można wszystko wgrać.

Jeśli nie będziesz korzystał z programów typu homebrew to możesz kupić psp 3k.

Pozdrawiam.

Opublikowano

<facepalm> Po co Twój post? Nic nie wnosi do tematu, bo już mu wytłumaczyliśmy wszystko. Przynajmniej byś pierwszego posta przeczytał, że chce przerabiać...

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Tak jak się tak dobrze znasz to proszę, pomagaj. Napisaliście mu żeby kupił 2k w dól. Po co ? Jeśli chce grać w gry a nie korzystać z homebrew to może mieć psp 3k jeszcze jak trafi na dobrego softa to przerobi stale.

Pozdrawiam innych, którym nie przeszkadzają moje posty.

Opublikowano

Tak w skrócie, FAT to czołg praktycznie nie zniszczalny. Slim 2k stara płyta główna możliwość odbrickowania. Jak sprawdzić ? Patrz datacode pod baterią. Do 8B masz starą płytę główną. Jak masz 8C masz Ta-88V3. 3k nowa konsola lepszy ekranik i wifi. DOdany mikrofon. Możesz brać każde bo 3k ma 2 heny na 6.39 i można z nich zrobić downgrade więc to twa decyzja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...