Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem Paymo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Wysłałem 23 maja smsa za 23 zety w bfh (650 bf'ow) i nie doładowało ich a kasa zniknęła.

Jak jest ten zielony pasek to nie doszedł do końca lecz pisało ,żeby wysłać sms zaplata na 919... cos tam dalej bylo.

I dopiero potem sie dowiedzialem ze trzeba odpowiedziec na smsa od nich lecz takowego nie dostalem i wyslalem od razu i kasa zniknela a bfow jak bylo 0 tak jest 0.

Pisalem na ea chacie i bardzo ale to bardzo ale to bardzo mi pomogli ...

Wiec po ich super "pomocy" wszedlem na paymo com i do nich napisalem lecz pomylilem sie i zalogowalem sie na mailu na ktorym nie jest moje konto w bfh na ktore zamawialem bfy.

I panowie/panie z paymo napisali mi:

"Witaj,

Dziękujemy za skorzystanie z Paymo. Przykro nam, że wystąpiły problemy.

Z naszych danych wynika, że transakcja nie została ukończona, ponieważ nie otrzymaliśmy od Ciebie wiadomości tekstowej potwierdzającej zapłatę.

Może to być spowodowane zaistnieniem którejś z niżej przedstawionych sytuacji:

1. Nie posiadałeś wystarczająco mocnego sygnału podczas wysyłania wiadomości.

2. Mogłeś wysłać błędne hasło w swojej wiadomości tekstowej.

3. Możesz mieć umowę z swoim operatorem telekomunikacyjnym, która nie pozwala na użycie dowolnej usługi typu Premium SMS.

4. Mogły wystąpić chwilowe trudności w połączeniu z twoim operatorem telekomunikacyjnym.

Czy którakolwiek z wyżej wymienionych sytuacji mogła wystąpić w Twoim przypadku?

Ponieważ nie otrzymaliśmy wiadomości tekstowej, nie została pobrana opłata przez Paymo.

Jeśli jesteś pewien, że opłata została pobrana, wyślij proszę za pomocą poczty elektronicznej swój billing na adres [email protected]. Jeśli jesteś użytkownikiem telefonu komórkowego na kartę, możesz przesłać nam zrzut ekranu z Twojego rachunku internetowego. Musimy mieć potwierdzenie, że opłata została pobrana zanim skontaktujemy się w Twoim imieniu z wydawcą gry w celu dokonania odpowiedniej rekompensaty.

Jeśli transakcja ponownie wydaje się być bezowocna, a żadne z powyższych rozwiązań nie pomogą, skontaktuj się z operatorem sieci komórkowej aby zapytać, czy znany jest mu powód, dla którego masz trudności z korzystaniem z naszych usług.

Dziękujemy,

Obsługa Klienta Paymo"

I moje pytanie co to jest ten rachunek internetowy bo nie mam pojęcia.

Telefon mam tak że tata ma swój na abonament i do rachunku dopłaca 20 zł i mi co miesiąc doładowywują o 24.72 zł. ale tez moge sobie doladowywac jak co.

Jak by co jestem w Orange

Pomóżcie.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jeśli jesteś pewien, że opłata została pobrana, wyślij proszę za pomocą poczty elektronicznej swój billing na adres [email protected]. Jeśli jesteś użytkownikiem telefonu komórkowego na kartę, możesz przesłać nam zrzut ekranu z Twojego rachunku internetowego. Musimy mieć potwierdzenie, że opłata została pobrana zanim skontaktujemy się w Twoim imieniu z wydawcą gry w celu dokonania odpowiedniej rekompensaty.

Zrób tak jak tutaj piszą

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak nie doszedł pasek do końca, nie dostałeś sms, i opłata została pobrana to jedyne co ci pozostaje to gadać z paymo bo bfh tu nic nie zrobi, marne masz szanse jak tel na karte, chociaż jak masz zapisaną wiad to jeszcze jeszcze.

A tak wgl to pisze żeby nie zamykac strony dopuki nie dojdzie pasek do końca ! Sms jest niekiedy spóźniony.

OndteAw.png