Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki by Sherer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zrobilem serwer na pliach od sherera z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/317155-dl-nowe-pliki-serwerowe-by-sherer/ajnowszych Gdy juz odbalilem serwa zrobilem do tego spolszczenie i niby pisze w spol ze dziala ch1 jest norm gdy sie zalogowac chce na serwa jest caly czas Zostaniesz polaczony z serwerem i nic nie idzie dalej. Do bazy MySQl tak samo nie moge sie zalogowac zawsze wyskakuje blad logowalem sie jego danymi tak jak w tutku i nic mozecie mi pomóć czemu mnie nie laczy z serwerem i z baza dzieki za pomoc.Aha co jeszcze na tych jego plikach powinno byc w miejscu Domain i Host bo mam tam mojego hosta i domene wpisanego i musialbym zmienic napisalibyscie?

Opublikowano

Up wlasnie ze mam z baza udalo sie polaczyc [navicat] ale na serwer nie moge sie zalogowac caly czas zostaniesz polaczony z serwerem serwer mam wlaczony portmapa tak samo i dalej nie umie wbic ! co jest pomocy! dodam ze probuje sie zalogowac na modzie kamera w ktorym zmienilem ip na moje i dalej nic mam pliki metka z 2010 na nich odpalam serwa i nie da sie lognac ehh ;/

Opublikowano

Mastick jesli moglbys mi zrobic ten plik root i spol byloby super moje ip hmachi to 5.174.72.82/ lub koncowka 100

Nie dziala mi File archiver prawidlowo bardzo cie prosze skonfiguruj mi plik root

Opublikowano

Przecież tam rozpakowany serverinfo jest.Otwierasz ten serverinfo i wpisujesz swoje ip...

hevan.png

Kliknij na plusik ;d