Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZYYYYBKI ! Sposób na Smocze monety - bez wysiłku....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chciałbyś zawsze mieć pod ręką Smocze monety a nie masz na to kasy??

kup_smocze_monety.jpg

Teraz to już nie problem....

Przedstawię sposób jak zarobić bez wysiłku (po rejestracji na stronie tylko instalujemy banner i nic nie musimy robić - a kasa leci- ale o tym za chwilę) na SMOCZE MONETY...

Wystarczy zarejestrować się na stronie którą podam poniżej, wypełnić dane, zainstalować program który będzie wyświetlał na naszym pulpicie banner i to już wszystko... Kasa jest naliczana za reklamy które wyświetlają się na tym banerze (a jest on naprawdę mały i nie przeszkadza w użytkowaniu kompa)....

Proste nie??!!!! Banner włącza się razem z komputerem, WY GRACIE W GRY i SZPERACIE W INTERNECIE - A W TYM SAMYM MOMENCIE NALICZANA JEST WAM KASA ZA REKLAMY....

Dziennie można na takim BANNERZE zarobić nieco ponad 1 Dolara ($) - może i nie dużo ale jednak nic nie musimy robić i kasa leci za nic....

W miesiącu można wyciągnąć samemu około 35$ (ja tyle zarabiałem jak zacząłem) ale nie zapominajmy że jeśli przyciągniesz kogoś do siebie to dostajesz 10% tego co on zarabia....

Więc obliczmy....

Ja zarabiam 35$ miesięcznie, mam 10 osób w poleconych (które przysiągłeś - zwerbowałeś do zarejestrowania się w programie) a te obiboki zarabiają średnio każdy po 30$ miesięcznie a ty od każdego dostajesz 3$ EXTRA * 10 poleconych = to daje nam kolejne 30$ na miesiąc...

Teraz mamy już 60$.... A można wyciągnąć w zabawy jeszcze więcej osób i automatycznie zwiększają się nam zarobki.... Pochwalę się że po 2 miesiącach od kąd się zarejestrowałem mam już 146 poleconych i ta liczba wciąż rośnie - więc możecie sami sobie obliczyć ile zarabiam - ja wam nie powiem bo jestem skromny... xD

A teraz pokaże jak ZACZĄĆ ZARABIAĆ:

1 Najlepiej wysłać mi na PW (prywatną wiadomość) swój adres e-mail - a ja wyślę uproszczoną wersję do rejestracji (mogę to zrobić ponieważ każdy kto jest uczestnikiem może robić WIZYTÓWKI) ja również zrobiłem taką wizytówkę i dzięki temu jest ona wprawdzie po angielsku ale po kliknięciu w nią otwiera nam się spolszczona strona i możemy bez problemowo już zacząć zarabiać...

2 Jeśli ktoś chce mogę dać opis jak się zarejestrować normalnie na angielskiej stronie ale jest z tym trochę problemów i ciężko to ogarnąc - ale DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO B)

Oczywiście również służę pomocą jeśli ktoś jest zainteresowany....

A więc jeśli chcesz od dziś zacząć zarabiać nie zwlekaj - pisz na PW (PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ) swój e-mail a ja jeszcze tego samego dnia wyślę ci adres strony na której po POLSKU można się zarejestrować

Pozdrawiam i życzę WYYYYYSOKICH ZAROBKÓW....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Napisales "Wystarczy zarejestrować się na stronie którą podam poniżej"

Nie podaleś żadnego linku...

Nie ten dział.

Edytowane przez SeBaxD12

Pomogłem Daj+

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...