Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam witam was bardzo serdecznie , myślę że mogę się tutaj zareklamować bo wkońcu to o tematyce Terrari , a więc nagrywam swój własny let's play terraria . Tak tak wiem że część osób będzie narzekała na mój głos , ale myślę że choć niektórym umilę czas . . .

ODCINKI :

Zagrajmy w Terraria! #1 " Przetrwajmy pierwszą noc "!

Zagrajmy w Terraria! #2 " kopalnia "

Zagrajmy w Terraria! #3 " znowu kopanie "

Zagrajmy w Terraria! #4 " Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej "

Zagrajmy w Terraria! #5 " budujemy.. MAGAZYN "

Zagrajmy w Terraria! #6 " zwykły odcinek .. nudy "

Zagrajmy w Terraria! #7 " powiększmy dom , co ? " "

Zagrajmy w Terraria! #8 " Złoty żyrandol , ZŁOTY ?! " "

Zagrajmy w Terraria! #9 " Walka z Boss'em " "

Zagrajmy w Terraria! #10 " Meteoryt , farmienie " "

Zagrajmy w Terraria! #11 " Eater Of World " "

Pozdrawiam wszystkich fanów terrari ! :>

Okej , dziękuje wam wszystkich za te miłe komentarze i te nie miłe , nie wiem czemu pare ludzi mówię że cheat'uję ale cóż .. Pewnie jak sami to zdobędą to sobie dopiero zdadzą z tego sprawę .. Jak krytykujecie to napiszcie co zmienić , bo w stylu " nie podoba mi się " jest powalone ? wtedy nie wiem co mam zmienić .. Staram się być miły , dla osób którzy wiedzą o co mi chodzi , w każdym poście w tym temacie , napisałem żebyście mi po prostu pisali co zmienić .. Jeszcze raz dziękuje wam za oceny , nawet te złe ;) cześć !

PS. Jak widzicie , każdej normalnej osobie która zadała pytanie w komentarzu odpowiedziałem :) Jak coś nie wiecie to koment ;>

Acha i też kolega kręci razem serię ze mną

1odc. :

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez nemesiss

Daj minusa proszę.. POLSKI Świat Minecrafta

ghastz.png10288353844d82242e5ba54.gif

Opublikowano

Twoje odcinki nie są zbyt profesjonalne, ale da się obejrzeć. +

Na reputacji nie zależy dawajcie co chcecie mi to różnicy nie robi.

" Jeżeli czegoś nie ma na google, to to nie istnieje " - Bill Gates.

Opublikowano

Co Ty chcesz ? jakie nie profesjonalne ? mam robić pro cięcia edit w ch**? też żeś dał komentarz .. Czekam na dalszą krytykę! Ale starajcie się coś sensownego napisać , bo nie chcesz czegoś typu " fajne " albo " nie fajne " . Pozdrawiam i dzięki ;>

Opublikowano (edytowane)

@up

strasznie chamskie zachowanie z twojej strony , powinienes przyjmowac krytyke a nie sie wkurzac jakbys byl nie wiadomo kim ...

chcialem dac + ale jednak ci go nie dam skoro nie przyjmujesz krytyki

Edytowane przez camy
Opublikowano

Camy , ja przyjmuję krytykę, i nie zbieram + a - ciołku .. Nie chcę mieć takiego czegoś bez uzasadnienia typu " nie fajne " fajne " niech coś sensowniejszego będzie .. Kolejny kre.....

Opublikowano

widzów szanuję , ale może niech mnie ktoś poratuje bo wy nie rozumiecie , ja chce krytykę ale nie taką " nie fajne " "fajne " bo to nic nie wnosi .. Cze!

Opublikowano

no a jaka tu kur*a krytyke chcesz? w niektorych odcinkach mowisz tylko to co robisz albo marudzisz. z tego co widac w ogole nie szanujesz nowych widzow. zawsze trzeba ocenic czy cos jest fajne lub nie fajne , bo jezeli cos jest monotonne to jest slabe , a jak cos jest zabawne , jest dobre . zastanow sie czasem co piszesz ...

Opublikowano

ale daj jakieś uzasadnienie dlaczego fajne , albo nie fajne .. to chyba Ty nie rozumiesz .. jeszcze raz napiszę UZASADNIENIE , a nie spam robić " fajne " " nie fajne " bez uzasadnień ..

Opublikowano

xKasanGax mówiąc, że nieprofesjonalnie wytyka Ci takie bezsensowne dźwięki typu : "Haa 100 widzów" , "kur, slajm !" i różne inne dźwięki wydawane w czasie "bicia" slimów np. "juuu kurde, giń ty zasrany slajmie !" A ty zaraz z pyskiem. Przystopuj. Ktoś coś napisze, a ty zaraz wyjeżdżasz z ryjem. To po kij piszesz temat i zachęcasz do oglądania Twoich Lets Playów skoro nie przyjmujesz krytyki i nie szanujesz widzów. Każdy ma chyba swoje zdanie no nie ?

Opublikowano (edytowane)

droni , no widzisz ty jako jedyny powiedziałeś co mam zmienić , po prostu piszcie co zmienić , a nie " fajne " nie fajne " dzięki za + ;) hejty.. Demonic powiedz które , muszę wiedzieć co zmienić .. Ale też nie rozumiem , przecież jakbym tego nie mówił .. to też tak piszesz jjay'owi ? prawie każdy zagrajmer mówi słowa typu 100 widzów albo giń lol .. zastanów się co piszesz..

Edytowane przez nemesiss

Opublikowano

@droni47

A jak JJay takie coś mówi to nikomu nie przeszkadza ...

@TOP

Mi się podoba ten let's play... Przecież nie będziesz ciągle mówił czegoś sensownego ... Tak jak jest jest fajnie :D

@DOWN

Skąd wiesz ? Silver łatwo zdobyć jak się ma mózg

NPC się ruszyły a słońce nie.. Hmm

@EDIT

Mówiłeś ,że nie dajesz + ani - w tym temacie ...

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano (edytowane)

własnie pokazałeś jakim jesteś idiot%%%, jakie cheaty człowieku , powiedz mi gdzie były takie cięcia , fraps sam robi cięcia i dzieli klipy , a jak nie to specjalnie to zrobiłem , mówiłem że jak zdobędę to się zobaczymy .. Widać jakie masz pojęcie o terrari..

a już wiem , to było cięcie idio%%%..

PS. tak wgl. to ja chyba nawet wtedy świat zmieniłem bo miałem tam ominięty silver ..

Edytowane przez nemesiss

Opublikowano

szczerze mowiac jestes najbardziej wkur*iajacym kolesiem na forum , przynajmniej takim co kreci lets play'e. kazdy inny , nawet dzieciak przyjmuje krytyke i konczy , albo poprawia. ty zamiast tego wyzywasz kazdego usera . zrozum , ze twoje filmiki sa slabe . troche samokrytyki nie zaszkodzi ...

Opublikowano

a może zrozumiesz że ja przyjmuję krytykę , ale czy wyzywanie od cheaterów , choć nim nie jestem , jest miłe ? Jestem ciekaw jak ty byś się czuł , dzięki za ref przy okazj ixD

Opublikowano

Ty nie przyjmujesz krytyki - ty komentujesz innych jak ciebie krytykują (niepotrzebnie)

Przykładowo:

mam robić pro cięcia edit w ch**? też żeś dał komentarz
- mogłeś powiedzieć - A mam zacząć robić bardziej profesjonalne cięcia w filmie? Bo nie pomyślałem o tym?
własnie pokazałeś jakim jesteś idiot%%%
- mogłeś powiedzieć - To nie cheaty ;) Tylko zrobiłem cięcie, by zebrać silver z drugiego świata.
a już wiem , to było cięcie idio%%%

ja przyjmuję krytykę

No co ty nie powiesz?

Dobrze, nie męcz się ponownie komentując mój post od spamu, oraz mnie od idioty itp. ponieważ nie będę więcej witał w tym temacie ani koncie na YT, by nie spotkać Cię ponownie, bluzgającego na negatywne opinię.

I nie próbuj mi dołożyć jakimś chwytem typu MPC - minus, 1*, raport, ponieważ totalnie to ignoruję i wyrażam opinię co do Ciebie.

Pozdrawiam.

Dla osób zainteresowanych grą Shaiya

s1 Thesan, Dark Sin 16Lv+, zakładamy gildię.

Opublikowano

po 1 nie daje - i + w tym temacie , po 2 masz rację .. jestem nerwowy , ale ten gościu co powiedział że cheatuje , dał mi w chyba 6 odc. że cheatuje , bez przesady . Na yt blokuję a tu odp. musiałem tak mnie zdenerwował . W takim razie zaczynamy od nowa :> Czekam na next. Komentarze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...