Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jutro kończy mi się umowa i idę po nowy telefon i potrzebuję waszych rad a wiem że jesteście w tym połapani a potrzebuję telefon żeby mi minecraft wszedł i żeby miał wi fi i żeby sie fajnie w takiego minecrafta na komie w szkole grało THX

UWAGA MODOWIE :

Ten temat nie jest do spamu tylko chce waszej rady na temat telefonów

Opublikowano

Lol. Najlepiej to żeby miał system Android. Tam jest duzo progrmów itp. Polecam Ci telefony firmy HTC. Wg mnie najlepsza firma produkująca smartfony ;)

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Najlepiej jakiś z androidem ;P Bo jest mc na androida nieoficjalny ;) Ale powiem ci że mc na tel nie jest taki fajny jak na kompa ;P nie ma mobków itp ; / jest jak classic hehe ;P do bani ;/ jak juz bym brał Sony Ericssona xperie x10 albo play czy coś ;P albo Samsunga ;) Tylko jak android lub bada to weź dokup dobrą karte pamięci ;)

@up szybsi troszke ;P tylko nie do konca napisali to co ja ;)

Opublikowano (edytowane)

Do minecrafta telefon z androidem bierz!

Tutaj TUT jak zainstalować MC na Andoridzie

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez *Tabciogaraj*

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

@up Jak podajesz jak coś zrobić to podaj link z forum, bo był taki tut.

Jeśli niema przedziału cenowego, to ja bym wziął xperie play. Troche droga bo chyba 2.000, no ale masz xperie z androidem no i psp :D

wilk.png

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Ale jak będziesz brał z androidem to przydało by się wi-fi bo android robi ( robił nie wiem jak teraz) automatyczne aktualizacje i łączy się z netem a potem okazuje się że zabrało dużo kasy. Taka moja mała uwaga .

Edytowane przez James1919

Cześć...

Opublikowano

jak telefon to xperia T, Xperia U, Xperia P, x10.

jednak jak chcesz grać to bierz bylejaki fon. a kup tableta za +300zł z dotykiem pojemnościowym :P i 1ghz proca i masz mc jak ta lala :P

Nieregulaminowa sygnatura.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...