Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Proszę o pomoc w następującej sprawie: gdy gram w Modern Warfare 2 (oryginał) mniej więcej raz na jednej mapie (ok. 10 min.) "rozłącza" mi internet. "Rozłącza" ponieważ ten problem pojawia się tylko w tej grze, a w panelu sterowania nie ma żadnej informacji o zerwaniu połączenia.

Wtedy wywala mnie z serwa i pisze "Błąd połączenia ze Steam". Identyczna sytuacja jest w Skype gdy gadam z kumplem podczas gry. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje za pomoc.

P.S.: Proszę admina forum o ewntualne przeniesienie tematu do innego działu.

Edytowane przez Keczmirowsky
Opublikowano

Według mnie następuje "przeciążenie" tym, że jest włączona gra(czy Skype) i internet. Pewnie masz internet 1mb/s :D

To logiczne, że jeśli jest zasięg to nie zerwie ci połączenia, tylko wywali z gry/Skype :P

1.przeczyść komp ccleanerem

2. Jak masz router to popraw antenkę

3.zamknij niepotrzebne program wykorzystujące połączenie( czyli np: nie pobieraj nic w tym czasie)

:P

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

Dzięki, pomogło i za to stawie +, ale potrzebuje pomocy w jeszcze jednej kwestii. Mianowicie: gdy gram w dowolną grę (SP czy MP; problem ten sam), na chwilę (góra 2-3 min) jest zauważalny spadek wydajności graficznej w grach. Instalowałem różne sterowniki, lecz to zapobiegało problemowi tylko na chwilę. Gdy miałem taki problem wcześniej, po kilku miesiącach spaliła mi się karta graficzna. Posiadam 2GB RAM-u, Karta graficzna NVidia GeForce 8600 GT 256 MB i procek Intek Core 2 Duo E4500 2,2 GHz . Niestety nie posiadam wiadomości o płycie głównej. Używam Windows Vista Home Basic 32-bit. Ponownie proszę o szybką odpowiedź. Thx :)

Opublikowano

naprawdę karta graficzna ci się spaliła? Miałeś pożar? Hehe :P

Odpowiedź na pytanie: Masz za dobrą kartę graficzną, a za wolny procesor(ja jak kupowałem komp 3 lata temu, to nawet nie było wybory tak wolnego - było od 2.4GHz) o.O

W dodatku masz Vistę, to ona też spowalnia strasznie gry(okropnie raczej) .

Proponuje kupić nowy komp :D

bez youtuba w sygnie